Dominant mann som kan komme til oss

Par søker eldre mann

Vi er ett par på 35 og 36 ønsker oss en dominant mann som kan komme til oss eng gang i blandt for å ha deilige sexleker/rollespill med oss. Jeg (Hun) vil elske å ha sex med deg mens vi sammen både verbalt og i handling ydmyker og dominerer/straffer mannen min. Kommander meg til å suge pikken din mens mannen min må hente drinker til oss eller hjelpe meg å suge deg, du bestemmer. Jeg vil også sitte på «pappas» fang mens jeg kjenner pikken din bli stiv, samtidig som du kommanderer mannen min til å sleike den glattbarberte fitta mi våt så han etterpå kan føre pikken din inn i musa mi. Han tenner selvfølgelig på dette han også. Det var ett lite tittehull inn til våres fantasier, ble du kåt av å lese dette og føler deg voksen nok til oppgaven så svar oss snart. En mann av eldre årgang ville vært perfekt, men er ikke ett must. fungerer det og kjemien stemmer kan det det jo også bli ett godt vennskap ettervert. Hilsen

Send Svar

8 comments

  1. Hei Dere.

    Jeg er fra Hordaland. Er 46. Høy og mørk. Maskulin , seriøs og trygg. Vil svært gjerne treffe Dere. Meget spennende og tiltrekkende annonse. Er en kar meg godt utstyr og passe tykk. Vil hjerne være med på ydmyking og er dom. Nyter dere til fulle. Håper jeg kan være av interesse.. ta kontakt på mail. [email protected]

  2. Heisann, jeg har en fantasi om å gjøre akkurat dette. Jeg er 27 år gammel, kjekk, ok trent, kåt og elsker frekke leker.

  3. Hei ! Jeg er en voksen norsk gift mann som har veldig lyst til å prøve dette med dere. Er i slutten av 50 åra og bor sentralt på Østlandet.

  4. Mann 57 som liker sex .kuk 19. Elsker og bli avsugd av yngre jenter.har en dame som liker 2menn.er kåt og liker sex

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *