En hårete mann

En hårete mannJeg er snart 18, rødhåret og rund, men fast. Jeg har en svakhet, som jeg aldri har gitt etter for før nå, jeg tror ikke jeg kan si nei til en hårete mann! Hvis du er riktig lodden og har lyst til å treffe nyskjerrige meg, send meg en e-mail med et bilde som viser pelsen din. Vi kan treffes hos meg, på tomannshånd eller du kan ta med en kamerat eller en jente. To hårete gutter hadde vært kjempespennende. Jeg blir litt kåt av å skrive dette, så nå er utspillet ditt.

Send Svar

32 comments

 1. Hei, jeg er også ute etter noen å knulle, jeg er en gutt på 19 å det stedet jeg er hårete er på kuken. Jeg vil gjerne slikke og fingre deg.

 2. Hej,

  Jag har en musklös och hårig kropp, om du du ger mig en epostaddress kan jag skicka bilder.

  Tristan

 3. Hei sann. Jeg er en mann 45 som er hårete så det holder.
  Møtes gjerne. Er i Oslo neste uke.
  Ta kontakt på jack42nor (a) gmail.com

 4. Hei jeg søker ei jente som vil pørve forskjellige stillinger. 21 åring som har mange år erfaring med HV annektert liker og ikkje liker.

 5. Hei, jeg er en gutt på 20 som er både veltrent og hårete nedentil, og på brystet. Er 182 cm høy og veier 78kg. Har kun privat e-mail, så om du er interessert så legg gjerne til kristoff38 påsmapchat.

 6. Hei vi er et par der hun er 36 og han er 32… Vi er veldig glad i all form for sex 🙂 vi er begge glatt barberte, 100% renslighet
  100% diskresjon… Vi holder til i Oslo OMG 🙂 min email
  [email protected]
  93607121…jeg har en del hår på brystet

 7. Hei, mann 27 år i Oslo.. Du høres nice ut, bli kjent? Muskuløs, mulatt og glad i tattiser.. Sender gjerne bilder 😉

 8. Hei der..
  En 42 år gammel mann her fra Hordaland.
  Er en som gir mye og liker lange forspill. Vet å nyte en dame til fulle. Elsker kvinnekroppen og vil svært gjerne treffe deg. Gi deg opplevelse utenom det vanlige. Og da gang på gang. Siden appetitten for sex er meeeeget stor…
  Vil du føle deg i himmelen ta kontakt da vel.
  [email protected]

 9. Wow!
  Noe i den søkende måten du skriver på, tenner meg. Du føles som en lekende person. Jeg er hårete over hele kroppen og er meget erfaren, kan garantert gi deg den heftigste spruteorgasmen du noen gang har opplevd. Bor på hotell i Oslo i morgen, 14. des., vi kan møtes der. Vi kan treffes på puben først og se om vi har noe å snakke om – og om blikkene gløder.
  Jeg er 55, men de fleste sier jeg virker yngre,
  skriv til [email protected] , så tar vi det derfra.

 10. 27 år leken og hår på brystet , magen og rundt penis:) vil gjerne treffes. Ta kontakt på snap; bertbert89

 11. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna.

 12. Hei, gjerne kontakt meg på [email protected]
  jeg er 18 år gammel og veldig hårete i fjeset, på magen, kuken og beina.
  jeg har veldig høyt sexdriv og er nyskjerrig selv
  er åpen for å prøve alt, ta kontakt med meg for bilde

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *