Glad og kåt

Glad og kåtJeg er ei glad og kåt jente som liker det meste, men «rammene» setter vi ilag. Jeg er ei gift jente på 30 år som søker etter en mann eller flere menn som kan knulle meg etter alle kunstens regler mens min man ser på. Kanskje får han delta etterhvert eller ikke…Du/dere må være mellom 25 & 35 år, 100% seriøse og bo i nærheten av Tromsø by. Kun svar med bilde blir besvart og jeg sender selvsagt svar med bilde tilbake. Hilsen

Send Svar

6 comments

  1. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uansett alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann på 56 som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredsstille deg som å bli tilfredsstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Jeg er selvfølgelig sykdomsfri. Trener 3g i uken. Du får bilder om du svarer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.