Herskerinne som søker slavinner

herskerinne-som-soker-slavinnerHei. Jeg er en herskerinne som søker slavinner!! Har du lang erfaring eller fantaserer du om å prøve deg som sex-slavinne? Jeg har hatt en fast slavinne i 5 år. Hun har nå flyttet fra landet og jeg er på jakt etter nye. Kunne også tenke meg å prøve meg på flere samtidig dersom det er noen som ønsker det. Dette kan jeg ikke få nok av! Tar imot slavinner som ønsker alt fra lett binding og lett pisking til full pakke med hva jeg kaller ”tortur”. Har mye utstyr og god fantasi! Mine favoritter er: Binde deg fast på armer og bein. Strippe deg litt og litt til du er helt naken. Dersom du ikke er glattbarbert, kan jeg begynne med det. Deretter setter jeg fast noen klyper på fitteleppene og noen på brystene før jeg pisker deg. Dersom du er moden for mer smerte bruker jeg stearinlys og drypper voks rundt på kroppen din som er fastbundet til sengen. Jeg kobler på elektropoler i fitta og rumpa og kjører på til du får en orgasme som du ikke har kjent maken til!!! Innimellom sper jeg på med god fantasi og mye tau, klyper pisker osv. Jeg kan holde på i timesvis dersom du klarer å holde ut så lenge!! Hvor lang tid trenger du mellom hver orgasme? Jeg er svært seriøs og gjør dette kun fordi det tenner meg mer enn noe!! Send meg en e-post så kan vi snakkes om grenser og fantasier. Jeg bor i Oslo, men kan møte deg i de største byene i Sør-Norge!

Send Svar

3 comments

  1. Hei. Jeg vet ikke om du liker menn og, men en voksen mann i 50 årene kunne tenke seg å spille med deg. Litt slave, litt tjener, – hva en du måtte ønske og vi fant ut av. Hører jeg fra deg ?

  2. Hei. Jeg har lest din spennde annonse. Skjønner du ser atter en dame, men som mann spør jeg likevel om jeg kunne få være din slave/tjener. Hadde vært utrolig spennende.
    Voksen mann i 50 årene

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *