Hva med en ekstra elsker til dere begge?

Hei på dere! Jeg er en attraktiv mann på 38, høy og mørk og passe bred over skuldrene, som kunne ønske meg å gå til sengs med et par, gjerne eldre enn meg selv. Jeg er hovedsakelig heteroseksuell, men trives også godt seksuelt med menn, hvis kjemien stemmer. Ellers er jeg åpen og utadvendt, ærlig og tillitsfull, og håper at dere er det samme. Til tross for at jeg lever et hektisk liv har tror jeg at jeg har mye å gi til det riktige paret. Har kanskje noe å bidra med utenfor sengen også, på det mellommenneskelige plan. Så, hvis dette er noe dere kunne tenke dere å se litt nærmere på, kunne dere jo begynne med å sende meg en e-mail. Og husk, med en mann til får dere jo begge mer å kose dere med! Gleder meg til å høre fra dere

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *