Jente ønsker å utvikle min seksualitet

Er en jente på 27år bosatt i Oslo som ønsker å utvikle min seksualitet.Har vært i forhold før men det er lenge siden og sexen var så og så. Drømmer om å bli slikket og prøve ut spanking, pluss en hel haug med andre ting. Ønsker en fast sexpartner i Oslo som har interesse av å gi meg nytelse.

Du må være mellom 30-45,bosatt i Oslo(innenfor Ring 3,Moss er ikke Oslo), være singel(dealer ikke med opptatte menn),være hygienisk og ikke veldig overvektig. Pluss om du har litt skjegg.

Selv er jeg 175,har litt fett her og der(er ikke 100kg+)og gjennomsnittelig, kanskje til og med under, utseende.

Drømmesexen vil være å komme hjem til en mann som binder meg fast i senga og slikker og knuller meg hardt. Slikker meg til jeg kommer og tvinger meg til å komme igjen. Legger meg på fanget og riser rumpa mi før har knuller meg bakfra med fingre og pikk.

Send Svar

3 comments

  1. Høres ut som vi to kan ha det morsomt sammen. Er mann på 30 år, bosatt innenfor ring 3 i Oslo. Liker å tilfredsstille og være dominant. Er renslig, høflig (inntil jeg ikke trenger det lenger) og har skjegg.

    Legg til jolsemann på snap, så kan vi snakke videre der?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *