Kåte menn som søker litt spenning

Kåte mennfreidig, kåt, kreativ og frisinnet frøken søker kontakt med hjelpsomme, kåte menn som søker litt spenning i hverdagen, fortrinnsvis i nord norge, men er åpen for treff andre steder, det kan vi snakkes om etterhvert. Diskresjon ønskes og loves, send meg noen ord, legg gjerne igjen tlf nr ditt, så tar jeg kontakt. Håper vi snakkes, venter i spenning….

Send Svar

33 comments

 1. Hei! er også ute etter litt spenning hverdagen og er en erfaren hyggelig ung mann. Bor desverre i Oslo som er et stykke fra nord-norge, men om du tar turen ned en gang så er det bare å ta kontakt! send meg en e-post så kan jeg sende deg tlf nummer der.

 2. Hei jeg vil gjerne bli kjent med deg så kan vi utforske ting sammen. Jeg er en gutt fra stvg på 26 å som er knall ren? ikke nøl med å ta kontakt da… kan treffe deg når og hvor som helst..

  [email protected]

 3. Hei! 27 år gammel gutt fra Oslo. Du høres og ser meget attraktiv ut. Skal du nedover mot hovedstaden er det bare å ta kontakt. Venter på å høre fra deg?

 4. Hei 🙂 Jeg søker en kvinne til min mann. Vi holder til i Bodø 🙂
  Ta kontakt om det høres interessant ut 😉

 5. hei.er en kar på 39 år fra nord.har en samboer som har lyst å se meg med en dame.viss det er av int ta kontakt da.

 6. Hei deilige dame vill du ha besøk av meg ? Jeg er en kåt å open gutt 34 som elsker å besøke eldre kvinner for spenende sex elsker slikke suge glatte jenter store bryster trange rumper du må gjerne binne meg fast å gjøre det du måtte ønske del meg gjærne med noen venninner eller naboer knull meg please

 7. Hei, er en kåt mann som bor like sør for Trondheim. Jeg er ute etter litt spenning i hverdagen. Send meg en mail så skal jeg sende deg nr. mitt.

 8. Ta kontakt hvis du er i nærheten av Bergen, eller har mulighet å komme hit en gang i blant så kan vi leke litt frekke leker sammen! Ta kontakt hvis det frister!

 9. Hei, er du enda int i treff :)?

  jeg er en 25 år gammel ung mann som holder til på sørlandet. Er 185 høy, 78 KG, blå øyne, brunt hår, med en normal/atletisk kropp. er også over gjennomsnittet velutstyrt.
  Jeg søker spenning av diverse slag. Men liker best å bli enige sammen om hva man kunne tenke seg, når man har snakket litt rundt om lystene osv.
  Bilder kan du absolutt få og utveksles ved evt svar på mail, eller annen plass vi blir enige om 🙂
  Hvis du kunne tenke deg det, så hadde det vært koselig med svar tilbake for å evt finne ut mer 🙂

 10. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Du får bilder om du svarer.

 11. Hei på deg ☺ Lyst til og bli kjent med en Oslo mann på 45 da? Send gjerne en meld på 96233186 så får du noen bilder også☺ håper og høre fra deg ☺ Hilsen Vidar

 12. Hei.jeg er en gift mann på i begynnelsen av 40 åra fra Østlandet.er i et åpent men diskre forhold pga lite action på soverommet.kan nok tenke meg at vi kan ha litt diskre deilig morro sammens.
  Hvis du vil vite noe mer og er interresert så send meg en Mail på ronnyboy2023@outlook .com??

 13. Hei.hadde vært flott å kunne få til et treff med deg??er i begynnelsen av 40-årene og kommer ifra Østlandet.send meg et svar eller Mail hvis du vil møtes for deilig diskre sex…
  [email protected]
  Sender deg gjerne et bilde av meg hvis du finner dette interresant ?

 14. Hei lille venn. Jeg bor i Harstad og oppfyller dine kriterier . Du har sikkert mottatt mange svar og er kanskje hjulpet men her er jeg nu likevel .Min alder er 60 pluss og mitt nummer er 40067121. om du vil kontakte meg. m.v.h ole

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *