Knulle min lille slavinne

Knulle min lille slavinneVil du være med å knulle mitt slaveludder? Jeg kan tenke meg å bli kontaktet av en eller flere menn i alderen 30 – 50 år som kan tenke seg å være med å knulle min lille slavinne. Hun har sterkt behov for å yte service, og bør jo få lov til å jobbe litt. Personer som kontakter meg bør fortrinnsvis være fra Grenlandsdistriktet – eller i alle fall ikke langt unna. Vi blir enige om hvilke regler som gjelder. Ta kontakt snarest!

Send Svar

8 comments

  1. Hei! Bor i kristiaand og er helt vil etter sex. Har hatt det mye, jeg ble kalt den ville drage i Russe tiden. Ble også døpt som «xxx-dragen». Noe det så og si aldri gjørs, bare siden jeg hadde tatt 5 jenter inne på ein do på bare eit spisse friminutt. Og ble et mål for alle jentene på Sørlandet å ha sex med.

  2. Hei, er en mann på 44. bra kropp syntes jeg selv. Jeg har drømmer om ett par der jeg også kan tenke meg å smake på mannen, ha den i munn og kjenne det kommer i meg. At det er en dame å nyte også. Dette er en drøm jeg har hatt en god stund. Jeg har ei dame nå, men har ikke pratet med henne om at jeg ønsker å treffe noen, selv om jeg har sagt litt om mine drømmer. Jeg kjenner jeg blir kåt når jeg skriver til dere og håper jeg kan treffe dere for å finne ut og nyte dette som jeg kjenner virker veldig spennende. For bilder og slikt av meg, send meg en mail. Håper å høre fra dere.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.