KNULLER BÅDE MORA OG DATTERA

Jeg er mann på 21 år, som lenge har ønsket sex med en moden kvinne og hennes datter. At fantasien min blir oppfylt er vel mindre sannsynlig enn at jeg en gang håver inn storpotten i Lotto. Så jeg får nøye meg med å skrive om den. Et gammelt ordtak sier at det lett går troll i ord. Man kan jo alltids runke til håpet!

Eva er midt i førtiårene. Nokså pen, og hun har holdt kroppen i form. Brystene er middels store. Nokså hvite, og vortene jordbærrøde og omsluttet av lys rosa hud. Nå er bærene stive. De peker rett ut i luften og virker overdimensjonerte i forhold til ringene av hud rundt.

Hun møter blikket mitt. Øynene er klare, blå og intelligente. Jeg sitter på brystet hennes og tar henne på spansk vis. Presser puppene mot hverandre og gnir pikken frem og tilbake mellom dem. Det er deilig – og hun hvisker uopphørlig at hun er ei lidderlig gammel røy som elsker kalvekuk.

Pikken min er fremdeles våt etter munnen hennes, som har slikket og sugd den de siste minuttene. Jeg holdt den i munnen hennes helt til det siste øyeblikket da det knøyt seg nederst i ryggraden og steinene føltes som om de roterte i pungen. Jeg klarte å holde på satsen. Trenger å rasjonere på beholdningen. Først skal jeg knulle Eva til hun er mett på kuk. Deretter står datteren Ninni på 23 for tur.

Nå sitter hun i en kurvstol i et hjørne av soverommet og ser på oss to. Hun har trukket bena oppunder seg. Hun er naken, jeg kan skimte den sorte trekanten i skrittet. Og jeg kan se skaftet av en rød, tykk latexdildo stikke ut av den lyserøde fitta. Det durer i sexleketøyet. Vibratoren er slått på.

Ninni sitter med hodet lent bakover. Nakken hviler på kanten av kurvstolens ryggstø. Hendene hennes krammer og klemmer på brystene. De er større enn morens. Fastere, mens brystvortene er bitte små og hudfargede.

Hun er høyere enn moren. Begge er velskapte, med brede hofter og smale midjer. Og de er like kåte. Jeg jukker raskere. Kjenner de myke pattene varme mot kuken min.

Eva vrir hoftene fra side til side. Hun er klar som et egg. Jeg famler bak meg med den ene hånden. Finner det våte hakket hennes og bruker fingrene på foldene i sprekken. Fingerpuler henne med to fingre – og forsøker å massere klitorisen hennes med en av de ledige fingrene. Det resulterer i at hun løfter på underlivet – og jeg får nesten fingeren av ledd.

Jeg klyver av henne, bare for å legge meg mellom bena. Styrer pikken mot hullet, kjenner det varme kjøttet mot kukhodet og støter. Jeg glir inn. Nei, seiler inn. Hun er en sjø av fittesaft. En varm, deilig jettegryte av kvinnelighet. Og jeg har store problemer med å holde utløsningen inne. Vil ha det til å vare. Derfor trekker jeg meg ut og aker meg i stilling så jeg får hodet på plass mellom lårene. De er brennhete mot kinnene – og lukten av kuse er intens der jeg ligger med nesa klint mot skambenet.

Jeg bruker tungen så kreativt jeg kan. Det er lett. Oppmuntrende å slikke henne. Hun smaker salt, som fitte gjør. Hun smaker av noe forbudt – som gjør det hele ekstra spennende.

Jeg suger klitoris inn i munnen. Knappen hennes er stiv, den er kraftig rød og opphovnet. Jeg dytter den litt frem og tilbake med tungen. Reaksjonen er momentan. Hun stønner høyt, kaster på seg og stikker hånden mellom underlivet sitt og ansiktet mitt. Det var for deilig, for sterkt og direkte.

For å gi henne noen minutters hvile, kryper jeg oppå henne igjen og leker med puppene en stund. Kysser dem, biter vekselvis lett og hardt i vortene. Idet jeg skal legge meg til i misjonæren, kjenner jeg en hånd feste grep rundt pungen. Jeg forstår at det er Ninni som ikke orker å sitte passiv lenger. Hun vil delta. Det får hun lov til.

Jeg legger meg på siden, men fortsetter med å behandle Evas bryster slik jeg vet hun liker. En varm munn lukker seg om kukhodet mitt. Lett, glatt hår legger seg til over underlivet – og pirrer noe helt usannsynlig. Et par lokker ligger an mot pungen – hårstråene runker bedre enn noen kvinnehånd kunne gjort det. Jeg klarer snart ikke å holde igjen lenger.

Sier det høyt. Vil knulle begge på en gang. Men det går jo selvfølgelig ikke. Den gylne middelvei heter bakstikk. De snur rumpene i været foran meg. Jeg tar Eva noen støt først. Teller. En, to, tre til jeg når tjuefem. Så trekker jeg meg kjapt ut og kjører pikken like kjapt inn igjen. I Ninni. Som også får tjuefem stempelslag av pikken før jeg igjen bytter.

Slik holder jeg på. Eva er varmere inni enn datteren, som på sin side er trangere. Hun lukter mer syrlig enn moren, som dufter modent og erfarent. Lukten av titusen knull.

En annen forskjell er at Eva bruker fittemusklene til å massere kuken min mens den er inne i henne på en fantastisk deilig måte. Det gjør ikke datteren. Hun nøyer seg med å bevege underlivet.

Jeg stryker dem begge over korsryggen og opp mot skuldrene med store, sirkelbevegelser – lukker øynene og bestemmer meg for hvem som skal få ta i mot sæden.

Jeg velger også her en middelvei: Idet alt blir stjerner inni pannen og jeg kjenner at jeg hardner til og den deilige smerten som omvandles øyeblikkelig til nytelse som presser frem ropene mine – og trekker den ut i det mikrosekundet da den første porsjonen melkehvit guffe slynges ut. Jeg lar kuken danse sin ville krigsdans, hoppende, rykkende og veivende til all sæden er pumpet ut. Nå renner den over kvinnenes rygger.

Jeg stryker sæden utover den varme kvinnehuden til begge kvinnenes skuldre, rygger og korsrygger er blanke av min kåthet til dem. Så legger jeg meg oppå dem. Mor og datter…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.