Min kåte niese

Jeg greier ikke å lyve for meg selv, altså å mene at jeg er forbauset over opphisselsen som syder i hele meg mens jeg bøyer meg over tenåringsjenta, som ligger skrevende på sofaen min. Hun er 18 år, hun er naken mellom de nedskjøvede jeansene med truse inni og den tynne genseren, som når akkurat ovenfor den lysebrune hårdusken hennes.

Hun har den søteste fitte man kan tenke seg dette mener Jeg, en ellers i alt vesentlig heteroseksuell kvinne litt over midten av trettiårene. Og så sjenert som Evy er, må jeg ta på meg enda mer “seriøs” mine, en slags blanding av det faktum at jeg er hennes tante, bare to år yngre enn hennes mor og dette som vel veier tyngst: at jeg er sykesøster, og som sådan en smule profesjonell i hygiene- og andre helsespørsmål.

Men jeg har unnlatt å nevne for min søte unge niese at jeg aldri har vært stillet ovenfor hennes problem før, hverken som privatmenneske, eller som sykesøster. Som det siste, har jeg vel av og til motvirket problemet midlertidig hos enkelte kvinnelige sykehuspasienter, uten at disse eller jeg selv har vært så oppmerksom på det. Noen få ganger har dette resultert i seksuell opphisselse hos meg selv. Men ikke på langt, langt nær så sterk som nå, med min unge niese.

Som enslig, og med vakter til varierende tider, har jeg blitt vant til at Evy stikker oppom når jeg har nattevakt, og dermed står opp ved de tider hun kommer fra skolen. Og det hender hun spiser middag hos meg. Min søster, jentas mor, – er vel ikke mer hemmet/prippen enn de fleste, men det er nå MEG Evy har henvendt seg til angående spørsmål om menstruasjon og slikt. Og jeg har forstått på henne når det er noe spesielt hun vil snakke om, som for eksempel da hun for et par år siden ikke fikk til orgasme, som hun hadde lest at jenter kan skaffe seg selv. Hun forvekslet øket opphisselse med smerte, og sluttet for tidlig med pirringen av klitoris, kom vi frem til. Jeg husker at jeg ble kåt mens jeg spurte meg frem, og fikk rede på hvordan hun gjorde det. Enda kåtere ble jeg dagen etter, da hun kom og fortalte at nå hadde hun fått det til!

Nå er problemet et annet: tross at hun vasker seg daglig i kjønnsmunnen, så mener hun at det kommer en ubehagelig lukt derfra, og som sitter igjen på fingertuppene etter at hun har kjælt med seg, altså gitt seg orgasme. Hun har merket dette mer og mer i de siste ukene, og hva kan det være! Jeg tenkte først på utflod av en eller annen art, og spurte. Men hun sa nei. Så jeg gjettet for meg selv på det nest sannsynligste, og jeg forbløffet meg ikke så veldig ved at jeg lot være å si til Evy at hun skulle gå hjem og gjøre sånn og slik, og så fortelle meg en annen gang om den ubehagelige lukten fortsatt kom på fingertuppene.

Med lysten hetnende mellom lårene, og brystvortene stingende stive mot bh’ en – sa jeg at dette måtte jeg simpelthen få undersøke før jeg kunne danne meg noen mening om hva det kunne skyldes.

– Og du merker ingen svie, eller tegn på betennelse noe sted nedi der? forhørte jeg meg profesjonelt om. Evy rystet på hodet, og så sjenert på meg. Så jeg sa:

Vel-vel, – av med buksene; ingenting å være sjenert for, jeg vasker folk av begge kjønn og i alle aldre både i rumpa og på tissesakene hver eneste dag!

(En mild overdrivelse…)

Det er nok best vi tar buksene HELT av deg, så jeg kan komme skikkelig til for å se! sier jeg nå, og Evy løfter på hoftene da jeg griper om buksene hennes, og trekker dem helt av. Dermed ligger jenta med naken underkropp, med oppheiste, atskilte knær foran meg mens jeg sitter i sofaen, nedenfor føttene hennes, og lener meg innover henne.

Jeg ser ikke opp mot ansiktet hennes, men vet at hun er dypt sjenert. Samtidig merket jeg nå nettopp – eller kanskje jeg bare HÅPET det? at hun også er spent, i opphisset forstand.

Jeg ser på hennes unge fitte. Den er neppe HELT uten opphisselse, men er mer lukket enn jeg trodde. På en og samme gang både skuffer og opphisser dette meg…

– Nå skal vi se, sier jeg, med “profesjonell” stemme og mens jeg ser på hendene mine, som ganske sikkert er rene nok. Og jeg kaster et fort blikk på den unge jentas sjenert/opphissede ansikt, og fortsetter blidt, men fortsatt “profesjonelt”:

– Jeg vasket hendene nylig, da jeg var på badet.”

Så flytter jeg meg enda litt nærmere, legger tommelfingrene på de stramme, fyldige ytre kjønnsleppene hennes og bretter henne ut til en glinsende rød “blomst” og det bare ikke til å bortforklare at jeg er stormkåt på min unge niese!

Vil du holde deg utbrettet selv, så jeg får undersøkt skikkelig, sier jeg, og jenta legger straks hendene ned i skrittet, holder seg utbrettet, og jeg mumler og hører at stemmen min er liksom tykk:

Jeg får snuse litt på deg først…

Selv under denne forutsetning: at hun skal lukte ille, er det ikke til å unngå at da jeg kommer med ansiktet like over den unge jentas utbrettede fitte, er ALT i meg innstillet på at jeg skal legge munnen min mot henne, slikke og suge…

Jeg kjenner ingen ubehagelig odør, bare ganske sterk, lys jentelukt. Jeg tar hodet litt tilbake, og jeg har alltid kortklipte negler, så jeg kan la en pekefinger gli sakte inn i skjeden hos Evy. Hun er åpen, men akkurat så trang som jeg forventet. Jeg våger ikke skotte opp mot ansiktet hennes. Jeg er redd for hva hun kan se i MITT ansikt!

Jeg lar fingeren gli inn-og-ut i den glatte trangheten noen ganger, og jeg merker til min forøkte opphisselse at Evy ikke greier å la være å vrikke på seg på en måte som ubestridelig forteller meg at hun blir mer og mer kåt av situasjonen, og ikke minst av at jeg lar fingeren sakte knulle i henne.

Da jeg ikke tør lenger med dette, uten at hun kan gjette at jeg LIKER å gjøre det, trekker jeg fingeren ut og snuser på den. Men hun lukter bare frisk ung fitte, og jeg sier:

Det er iallfall ikke noe i skjeden, så nå får vi se oppunder klitorisposen din. Vil du flytte fingertuppene litt opp, og brette godt ut omkring klitten din, samtidig som du trekker oppover med.

Evy gjør straks som jeg ber om, og den blanke lille tappen jeg nettopp så, blir mer enn dobbelt så stor. Jeg legger selv en tommelfinger i overkant av den delvis opptrukne lille hudposen over det halvt blottede vesle organet, og nå kan jeg SE hva problemet er: det er på en måte det samme som smegma: størknet fukt under vanligvis en gutts forhud, men også hos urenslige menn. Da jeg bøyer meg, og snuser, kjenner jeg det ubehagelige

lukten, og jeg sier:

Her må vask til, og jeg skal vise deg i håndspeilet hva som lukter hos deg.

Jeg ser at jenta er flau, ja rystet over at hun ikke er renslig nok, men jeg venter til jeg har hentet håndspeilet fra toalettkommoden på soveværelset, og vært innom badet etter en pose medisinsk bomull, samt antiseptisk vann til rense sår med. Begge deler slike småsaker man alltid har nok av hjemme når man altså er ansatt ved et sykehus…

Jeg holder håndspeilet slik at jenta kan se selv, og hun kommer selvsagt med dette at hun ante ikke at man måtte vaske seg INNUNDER der!

Jo da jenter og kvinner kan få betennelse her, om enn ikke så ofte som gutter. Du må trekke opp denne hudposen iallfall to-tre ganger i uken og bruke en bomullsdott fuktet i rensevann, – nå skal jeg gjøre det for deg! sier jeg. Og etter å ha fuktet en liten bomullsdott, og mens Evy nå holder hudposen helt opptrukket, holder jeg håndspeilet med venstre hånd. Med den høyre gnir henne på den øverst tilgjengelige delen av hennes kiler, og på den vrengte innsiden av hudposen dens. Jeg tar meg god tid, og småprater hele tiden.

Slik får jeg ryddet bort Evys sjenerthet, spesielt over dette at hun ikke har “vasket seg nok”. Og jeg lar slett ikke være å berøre HELE den nå nakne, følsomme kileren med den godt fuktede bomullsdotten, som jeg forresten skifter ut flere ganger, og jeg bruker så lang tid på dette som jeg bare tør!

Imens har jeg blitt så kåt at jeg sitter med lårene hardt knepet sammen, og jeg tror det er nære ved å gå for Evy!

Nå! sier jeg omsider, og jeg klarer knapt å puste normalt:

Nå er du så ren og fin at man bare får lyst til å slikke deg der!

Jeg legger vekk håndspeilet, og jeg våger å kaste et fort blikk opp mot den unge jentas ansikt. Hun tar fort blikket til seg og jeg mener at hun har opphisset FORVENTNING i alle sine søte, unge ansiktstrekk…

– Nå skal vi snuse igjen! sier jeg, og bøyer meg tett, tett ned mot den søte vesle fitta hennes, som hun fortsatt holder utbrettet, og med opptrukket hudpose fra kilerens blekrøde vesle knopp. Hun lukter naturligvis mest av det antiseptiske rensevannet nå, men liflig jentelukt kommer stigende opp mot nesen min fra lenger ned i fitta hennes. Og jeg kan ikke, VIL ikke stoppe meg nå: jeg stikker ut tungespissen, slikker henne fort og lett mot knoppen hennes, og da jeg hører et opphisset gisp, som går over i nytende stønning – flytter jeg på meg, legger tomlene på kjønnsfolden hennes, og holder selv fitta hennes utbrettet mens jeg slikker henne, nå mest innunder og rett mot spissen av kileren, samtidig som jeg har den suget inn mellom leppene.

Mens jeg hører Evy jamre seg i nytelse, er min egen opphisselse så sterk at jeg kan ikke huske maken fra situasjoner hvor jeg ikke er pirret direkte på kileren – av meg selv eller andre.

Og da den unge jenta spennes i orgasme, mens hun jamrer seg, og klapper lårenes innsider til om hodet mitt – kommer klimakstrekningene fortere og fortere oppe mellom lårene mine. Det helt fantastiske skjer: at uten å være berørt på fitta, bare av psykisk opphisselse, og av at jeg klemmer lårene hardt sammen om den oppsvulmede fitta mi – går det enormt sterkt for meg, og jeg er dermed stønnende mot jentas våte, skjelvende fitte mens det går for oss begge, og hennes lyststønning blir et skarpt utrop da orgasmen hennes er på det sterkeste. Og da vi begge har skjelvet fra oss, vet jeg med sikkerhet at dette for oss begge er begynnelsen til et kåtlystent forhold mellom tante og niese.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *