Seriøs mann med erfaring

Hei du som er sikker på deg selv og hvet hva du vil. Les ikke mer av denne annonsen hvis du ikke mener dette stemmer på deg. Vi ønsker en seriøs mann som er viril og kan bruke både pikk og tunge på henne slik at vi alle tre kan få noe ut av dette. Vi er lei alle useriøse hendvendelser og ønsker kun mail fra deg som virkelig mener noe med dette og vil delta aktivt. Vi er et par på 45 år med henne som er slank,lys og med en deilig barbert fitte. Han er mørk og kraftig. Vi forteller mere siden til deg som svarer med et seriøst svar og har alderen mellom 35 til 50 år. Venter spent på svaret ditt.

Send Svar

3 comments

  1. Hei. Er 44 høy og mørk. En skikkelig hyggelig, trygg og maskulin mann. Elsker langt forspill og nyter mye med tunge og hender. Og vil gjerne få damen til å sprute med en god teknikk. Håpe dere ser meg og tar kontakt. ?

  2. Jeg er veldig interessert, jeg er en gutt fra Spania som bor i Arendal. Kan jeg sender bilder uten problem .Jeg har stor erfaring i dette, du vil ikke angre på det. Ring meg eller send SMS, 96834710

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *