Slikke en kvinne

Slikke en kvinneLyst på meg?

Kvinne med ekstremt store kjønnslepper søker en kvinne som liker å slikke en kvinne med litt ekstra mellom bena. Er meget følsom og har en klitoris som blotter seg skamløst når den blir slikket og sugd på. Er ellers litt lubben med fine, litt tunge bryster, mørk blond, men de syns ikke mellom bena da jeg er konstant barbert. Håper å treffe en kvinne som er renslig, diskre, og liker å bli slikket vel å lenge. Har en del utstyr vi kan leke oss med, kansje du har noe? Bor i oslo men kan reise litt. Kansje du kan besøke meg her i oslo en weekend, så kan vi låse oss inne, gå nakne blandt levende lys, spise god mat og drikke vin hele helgen? Du kan godt være gift el. samboer men dette bir mellom oss. Alder uvesentlig, men ok med et fint utseende (etter din vurdering)!!! Venter med lengsel på deg!

Send Svar

3 comments

  1. Jente 20 år i Hønefoss her, jeg blir mer enn gjerne med!
    Jeg er frodig, renslig, sykdomsfri, og glattbarbert. Elsker og å slikke, fingre og leke masse med mus 🙂 Leketøy kan jeg også være med å prøve ut! Du virker utrolig spennenede, deilig bilde du har der 😉
    Jeg er halvt latin amerikansk og halvt norsk, glad i å ta kontroll i senga. Håper du vil treffes, klem og suss ;*

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.