Søker en elsker

soker-en-elskerSøker mann med bra utstyr

Hei jeg er en jente på 34 år fra nord som søker en elsker med bra utstyr (stor kuk) for lek. Jeg har en samboer men han vet om dette og vil være med å filme, ta bilder av oss mens vi holder på (tenner han noe enormt å se meg med andre. Den jeg søker må ha en bra kuk, det er en fordel om du er mørkhudet. Skriv noen ord om hva du vil gjøre med meg så svarer jeg, har du et bilde av deg naken er det en fordell hei så lenge

Send Svar

5 comments

 1. Hei,
  Jeg er mann på 23 år, også fra Trondheim.
  Jeg har lenge vært dominant og elsker å knulle en annens kvinne (har erfaring). Ikke minst elsker jeg en sann size queen. Jeg er ikke mørkhudet, men er svært godt utstyrt. 21.5 cm lang og 15 cm i omkrets. (hold tre fingre samlet for bredde).

  Jeg tenner veldig på underdanige kvinner, og det selvtilfredse blikket deres når de greier å ta meg imot i alle hull. Og hvis du ikke greier det vil jeg elske å trene deg opp. Jeg gleder meg til å knulle deg foran mannen din. At han ser uttrykket ditt når du blir fylt opp av kuk. Å gjøre deg om til min lille knulleprinsesse foran han og bruke deg akkurat slik jeg vil.

  Jeg utveklser bilder, bare gi meg en epost å sende til. Jeg prater også gjerne på forhånd for å bli bedre kjent med deg og bli enige om hva vi har lyst å få ut av dette.

 2. Hei, jeg er en 22 år gammel mann som bor i Bergen og er veldig interessert i denne annonsen. Jeg har høy sexdrive men er ikke så erfaren, da jeg kun har ligget med min tidligere kjæreste, men er nysgjerrig på alt.
  Jeg kan kontaktes på [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *