Søker en elskerinne

Søker en elskerinneHei. Jeg er en snill, ærlig og trofast gutt på 28 år som søker en singel jente for fysisk kontakt og deilig sex. Jeg er akkurat den type snill gutt som alle jenter drømmer om. Jeg hadde ikke satt inn denne annonsen tidligere, men grunnen til at jeg søker en elskerinne nå er at jeg nettopp er ferdig med et langvarig forhold. Jeg savner det å ha god og deilig sex. Jeg har så lyst til å elske med en jente, og det ønske er så sterkt. Jeg er en helt normal gutt med helt normale lyster.

Jeg er glad i sex og søker derfor først og fremst en sexpartner/venninne som jeg kan ha det godt med fysisk. Jeg har mye å gi og kan stoles på 100%. Jeg lover og krever 100% anonymitet/diskresjon. Jeg regner med at du er mellom 20-30 år, men det er selvsagt ingen absolutte krav her. Om du har masse erfaring eller ikke spiller helelr ingen rolle, da jeg gjerne vil utforske og leke sammen med deg. Jeg er fornøyd med utseende mitt og håper at du er det også. Jeg lover at jeg vil behandle deg som en engel og håper at du tar kontakt. Ser frem til å høre fra deg.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.