Søker seriøs mann

Søker seriøs mannOss 3 i Bergen.
Kultivert herremann til oss? Pent par på 39(hun) og 42 (han), søker seriøs mann for spennende treff, vi ønsker et langvarig forhold med henne i sentrum. Ikke bifil eller analt. Du må være mellom 30 og 50 år, du må være veltrent, renslig og velutstyrt. Helst en som er sterilisert, så slipper vi kondomet. Vi har ikke prøvd dette før,så vi må starte i det små. Send gjerne et bilde, da er du garantert svar.

Send Svar

8 comments

 1. Hei..Flott annonse dere har..Eg er ein slank mann på 41 år fra Sotra, som er åpent for det meste. Håper å høre fra dere, så kan eg sende bilder.:-)

  Kurt

 2. Hei? Hadde vært spennende å treffe dere en gang. Jeg er i forhold men vi er begge åpne og liker sex med samme kjønn. Jeg er også steril og sykdomsfri. Så kondom trengs ikke. Vil dere ha bilde?

 3. Hei har dere funnet hva dere ser etter.
  Singel kar 48 atletisk trent 186 85 20cm utholden å sterilisert å klar. Gi et ord om dere vil da.

 4. Hallo Dere begge.. 🙂
  En Åsane mann her på 46. Er trygg seriøs. Hyggelig og maskulin.
  Nyter en dame til fulle og vil gjerne treffe Dere. For å se om kjemi er der og Dere kan finne meg interessant.
  Er på tanken for å sterilisere meg og dette kommer til å utføres innen ett år.
  Håper dere tar kontakt.. 🙂

 5. hei jeg er akurat hva dere er er ute etter jeg er frisk holder ut lenge er min første gang med samme kjønn men å ta meg første gang er jo spenende 3kant med to jenter men ,jeg tror alle blirknullt deilig mange treff slank pen [email protected] -bilder tlf sex

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *