Søker to kompiser som vil være med på trekant

Hei!
Jeg søker to kompiser som vil være med på trekant, dere må kjenne hverandre fra før. Når det kommer til alder ser jeg helst at dere er mellom 25 og 37 (kan gjøre unntak for eldre som ikke ser gamle ut). Jeg har ikke mulighet til å reise, så dere må bo i området Stavanger/Sandnes. Jeg er selv 27 år gammel. Har flere bilder på profilen.

Send meg en pm med litt info (alder og utseende/l ink til bilder er minimum) om begge. Fint om dere kan skrive litt, slik at jeg får et inntrykk av dere. Kommer kun til å svare folk som faller innenfor søkekriteriene

Send Svar

One comment

  1. Hei.hvis annonsen din fortsatt er gyldig,vil jeg gjerne møte deg.Jeg bor i Stavanger og vi er allerede nær hverandre .Jeg er kjekk,jeg elsker sex og raske biler.Dette er bare litt om meg selv ,hvis et møte er mulig, vennligst kontakt meg her er min e-post.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *