Treff i oslo

sextreff i osloJeg er en bifil jente på 35 år som søker en jente i alder 18 til 40 år til treff i oslo. Vi kan gå ut på byen å kose oss. Hvis vi finner tonen kan det bli jentesex også. Litt om meg. Jeg er 35 år. 160 cm høy.55 kilo. rødBrunt hår. Har egentlig brunt hår. Jeg bor litt utafor oslo,bor på romerike. Venter spent å høre fra deg.

Send Svar

5 comments

  1. Er ingen jente men ei gutt på 23 år som syntes du hørtes veldig interessant ut. Er erfaren, moden, utforskende, åpen og skjeggete! Om dette skulle være av interesse send gjerne en mail for mer utdypet info og evt bilde!

    1. hei så din komentar du er uerfaren det hadde vert moro ogprøvd da ole fra oslo 93634059 sms vist du vil ingen tvang

  2. Hei jeg er fra oslo voksen fyr som ønsker noen veldig godt hadde vær veldig koselig hyggelig, om noen kontakter meg om det er dame eller unge jenter velkommen. til å kontakte meg på mitt mobil nr er 40759631 håper svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *