Uforpliktende og diskre

uforpliktende-og-diskreHeisan du:-) Ja som du ser ut av bildet så er eg en mann, som er blitt 37 år. Holder meg slik noenlunde i for. Søker deg jente dame for koselige uforpliktende treff. Ja eg ønsker dette skall vere uforpliktende og diskre, for eg er samboer. Hvorfor eg da søker deg? Det har sin grunn ved at min samboer er rimelig fornøyd med kos sån ca. en gang i mnd. Dette må eg bare si at det blir i minste laget. Så eg savner virkelig å kunne møte deg som kan like at en mann har lyst på deg og ser på deg med lystent blikk. En kvinne som vet hva hun ønsker og har behov for både kos og det som måtte følge. Din alder bestemmer du selv, bare du veit å sette pris på det to mennesker kan gjøre med hverandre. Send meg noen ord vist du vil:-)

Send Svar

One comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.