Alltid kåt og klar for eventyr

Alltid kåtSøt jente på 30 år. Lyst hår med blå øyne. Er ca 168cm og 62 kg. Har kvinnelige former og er sensuell og sexy har jeg blitt fortalt. Alltid kåt og klar for eventyr. Søker deg, ung og uerfaren gutt mellom 18 – 22 år. Send meg noen ord om deg selv og gjerne et bilde. Da vil du få noen frekke deilige tilbake. 😉

Send Svar

27 comments

 1. vil gjerne bli bedre kjent med deg;) annonsen din frister og høres ut som om vi kan få det hyggelig;)

 2. Jeg er alltid klar for eventyr. Kan tilfredsstille deg på den måten du vil. Jeg er ikke veldig erfaren med sex, så du har muligheten til å dominere 😉

 3. Hei jeg r også kåt mann og alltid klar til å kjøre kan tilfredsstille damer på god måte å

 4. For meg så høres du ut som en for meg 😉 håper jeg kan få høre noe fra deg, så kan vi kanskje møtes 😉

  Ta kontakt med meg om du er interessert 😉

 5. Du høres ut som ei likesinnet sjel, er 23 selv, moden, erfaring, evig nysgjerrig (og alltid kåt).
  Godt utstyrt, medvillig og åpen for alt!
  Kontakt meg for mer info!

 6. Hei.
  Unnskyld hvis jeg er for gammel..
  30 år. ikke stygg, men har ikke hatt sex på 1 år og trenger en kvinne som kan si hva jeg skal gjøre mot henne og hva hun skal gjøre mot meg.. Liker alt.. Fra anal til strap-on på meg selv. Du bestemmer.
  [email protected].

  Ta meg, lær meg og straff meg hvis jeg gjør feil

 7. Hei ung gutt på 26 år ganske intresert i deg. Hva sier du da søtta ta kontakt så skal du få vite hva jeg skal gjøre mot deg fra stavanger her?

  1. Hei. Gutt 18 år her. Jeg vil veldig gjerne treffe deg og har veldig lyst til og ha sex med en som er eldre. Send meg en mail om du vil ha et bilde. Håper og høre fra deg 🙂

 8. Jeg er en gutt på 18, med veldig lite sex erfaring. Jeg er med på alt. Jeg tenner på tanken at du er 30 og skal dominere i sengen

 9. Er en 18 år gammel gutt som søker sex, er ikke ekstremt erfaren, men er villig på det meste
  Kontakt meg!

 10. Hei! Ekstremt kåt og noe uerfaren gutt på 22 her. Jeg møter deg gjerne! Hvor holder du til? Send meg en e-post om du er interessert :*

 11. Hei, dette høres spennende ut! Jeg er en gutt på 18 år som gjerne vil treffe deg!
  send meg gjerne melding til 92114230.

 12. Annonsen er sikkert utgått og behovet er der kanskje ikke lengre, men jeg har alltid drømt om å tilfredstille en vakker kvinne eldre enn meg selv. Jeg holder til i Bergen og er 21 år. Om du fortsatt er interessert, legger jeg ved e-post adressen min. Sender gjerne bilder og info om meg selv.

 13. Hei
  Er en uerfaren 21 åring på utkikk etter noe nytt. Holder til i Trondheim/Oslo
  Legg til snap for bilder
  nicki_loop

 14. Hei, gutt 21 fra Stvg området. Har litt erfaring men du kan lære meg mye mer? Ta kontakt så snakkes vi der.

 15. Hei, jeg er gutt på 18 som gjerne vil møte og utforske, er litt uerfaren og vil lære, og bli overrasket av alt du kan gjøre, ta kontakt på [email protected]. Er 183cm, kraftig på rundt 90 kg, har grei størrelse som er veldig tykk. Gleder meg til svar

 16. Hei! Jeg er en gutt på 18, har ikke veldig mye erfaring men litt, vil gjerne lære mye mer fra deg 😉 er åpen for å prøve alt nytt! Jeg er 183cm, og ganske kraftig, er nordmann og har ekstrem sexlyst, og varer veldig lenge, gjerne send meg en mail for å snakke videre og for å få bilder av meg [email protected]

  Gleder meg skikkelig til jeg får svar 😀 mvh Ole

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *