Alltid kåt og klar for eventyr

Alltid kåtSøt jente på 30 år. Lyst hår med blå øyne. Er ca 168cm og 62 kg. Har kvinnelige former og er sensuell og sexy har jeg blitt fortalt. Alltid kåt og klar for eventyr. Søker deg, ung og uerfaren gutt mellom 18 – 22 år. Send meg noen ord om deg selv og gjerne et bilde. Da vil du få noen frekke deilige tilbake. 😉

Send Svar

25 comments

 1. Jeg er alltid klar for eventyr. Kan tilfredsstille deg på den måten du vil. Jeg er ikke veldig erfaren med sex, så du har muligheten til å dominere 😉

 2. For meg så høres du ut som en for meg 😉 håper jeg kan få høre noe fra deg, så kan vi kanskje møtes 😉

  Ta kontakt med meg om du er interessert 😉

 3. Du høres ut som ei likesinnet sjel, er 23 selv, moden, erfaring, evig nysgjerrig (og alltid kåt).
  Godt utstyrt, medvillig og åpen for alt!
  Kontakt meg for mer info!

 4. Hei.
  Unnskyld hvis jeg er for gammel..
  30 år. ikke stygg, men har ikke hatt sex på 1 år og trenger en kvinne som kan si hva jeg skal gjøre mot henne og hva hun skal gjøre mot meg.. Liker alt.. Fra anal til strap-on på meg selv. Du bestemmer.
  [email protected].

  Ta meg, lær meg og straff meg hvis jeg gjør feil

 5. Hei ung gutt på 26 år ganske intresert i deg. Hva sier du da søtta ta kontakt så skal du få vite hva jeg skal gjøre mot deg fra stavanger her?

  1. Hei. Gutt 18 år her. Jeg vil veldig gjerne treffe deg og har veldig lyst til og ha sex med en som er eldre. Send meg en mail om du vil ha et bilde. Håper og høre fra deg 🙂

 6. Jeg er en gutt på 18, med veldig lite sex erfaring. Jeg er med på alt. Jeg tenner på tanken at du er 30 og skal dominere i sengen

 7. Hei! Ekstremt kåt og noe uerfaren gutt på 22 her. Jeg møter deg gjerne! Hvor holder du til? Send meg en e-post om du er interessert :*

 8. Hei, dette høres spennende ut! Jeg er en gutt på 18 år som gjerne vil treffe deg!
  send meg gjerne melding til 92114230.

 9. Annonsen er sikkert utgått og behovet er der kanskje ikke lengre, men jeg har alltid drømt om å tilfredstille en vakker kvinne eldre enn meg selv. Jeg holder til i Bergen og er 21 år. Om du fortsatt er interessert, legger jeg ved e-post adressen min. Sender gjerne bilder og info om meg selv.

 10. Hei
  Er en uerfaren 21 åring på utkikk etter noe nytt. Holder til i Trondheim/Oslo
  Legg til snap for bilder
  nicki_loop

 11. Hei, gutt 21 fra Stvg området. Har litt erfaring men du kan lære meg mye mer😜 Ta kontakt så snakkes vi der.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.