Store deilige pupper

Store deilige pupperVi er et par som leker både sammen og hver for oss. Til det søker vi par, jenter og gutter. Skriv gjerne om du/dere er interessert i møter med begge eller en av oss. Vi er 33 og 35 år gamle, gift og opptatt av å både gi og få diskresjon. Vi har begge stor sexlyst og er trygge på kroppene våre. Vi liker det meste innen sex, men holder oss unna helt ekstreme ting. Hun er 162 cm og store deilige pupper. Han er 185 cm og slank. Vi sender gjerne bilde til de som måtte være interessert. Bare skriv til oss med litt info om deg du ser etter. De som legger ved bilde får garantert svar, men vi skal prøve å svare alle. Venter i spenning.

Send Svar

6 comments

  1. Hei har bilder å slikt på mail 🙂 send meg en melding da vel hilsen en blid 33 åring 🙂

  2. Hei, har noen bilder om du vil se dem 😉

    Send meg en melding så skal du få noen frekke bilder av meg.

    Hilsen, en glad mann/gutt på 18 år 😉

  3. Hei
    Eg er ein 39 år gammal singel mann som gjerne treffer ho eller begge der jan ser på eller deltar med med ho. Eg er heterofil. Likar det meste innan normal sex. 189cm, ca 80kg og trygg på eg sjølv og min kropp. Blond

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *