Bier und sex i München

Teresa presset seg mot ryggen min og kjælte med posen. Samtidig lekte jeg med Hildegards imponerende frontparti. Die Patten måtte veie mange kilo hver.

Den ene av to jentene som var i ferd med å utforske kroppen min var som klippet ut av en turistbrosjyre for oktoberfestivalen i München. Hildegard var blond, blåøyd og ti kilo for tung. Hun hadde brede hofter, langt tykt hår med fall, kjempepupper og inntil nylig en dypt utringet, hvit blondebluse over et stort skjørt i grønt og blått. Nå var hun naken, rød i kinnene og hadde en pikk i munnen. Min pikk.

Den andre var en levende klisjé over en sekretær i 60-årenes Berlin, på den gale siden av muren. Brune øyne bak noen colabunner av noen briller, permanent i det brune håret, tynn, småbrystet og pliktoppfyllende. I det minste bar måten hun behandlet pungen min på bud om en utviklet pliktfølelse.

Selv hadde jeg en finger opp i begge to. Hildegards blonde hårkrus over den lyserøde åpningen var fuktig som en vestlandsk høstdag, og inni var hun sleip som en glattkjøringsbane. Teresa var klar hun også, fuktigheten rant nedover fingeren og hånden min.

De var helt herlige. Jeg hadde truffet dem tilfeldig på en kneipe som heter Bierstube bei Birgit, og drukket et par støvler øl med dem før de begynte å pelle på meg.

Nå var det klar bane: Hildegard bøyde seg i stilling for å motta norsk pikk. Rumpa hennes var stor og god, men fint formet. Og mellom bena stakk musa forlokkende ut.

Teresa fniste og styrte pikken inn. Jeg knullet Hildegard langsomt og stødig. Teresa presset seg mot ryggen min og kjælte med posen.

Samtidig lekte jeg med Hildegards imponerende frontparti. Melonene måtte veie mange kilo hver. Og jeg fikk lov å klemme det jeg ville på dem.

– Ah schøn, Ah zu schøne. Det var de eneste ordene som kom ut av Hildegards munn under akten. At hun var stille, brød jeg meg lite om. Det var samleie, og ikke samtale, som var det vesentlige for oss alle tre.

Snart kjente jeg at det begynte å rykke i roten. I det jeg sprutet, kjente jeg at Hildegards underliv begynte å leve sitt eget liv. Hun hadde overraskende kraftige muskler, og det var superdeilig å kjenne fitta forsøke å klemmer dråpene ut av meg selv lenge etter at jeg var tom – og pikken var blitt slapp.

Teresa tok meg i munnen straks jeg trakk meg ut. Hun kunne bruke munnen. Det tok et minutt eller så, før jeg var hard på nytt. Teresa la seg på ryggen i sengen og førte bena så langt bakover hun kunne. Sprekken smilte til meg.

Hun var trangere enn Hildegard, like våt – og måtte ha kulelager i stedet for hofteledd. Hun jukket så jeg et øyeblikk ble redd for at jeg skulle punktere henne. For jeg knullet på som en villmann, og hun lå praktisk talt med knærne presset mot ørene sine. Helt åpen, og bare tok i mot alt jeg kunne gi.

Hvilket var en hel del – sæd. Spermaen smalt ut av røret, og jeg er sikker på at hun stønnet ut noen små smerterop i det kladdene traff henne innvendig.

To damer, to knull, to spruter. Ennå hadde jeg ikke vært i leiligheten til jentene mer enn en halvtimes tid. Hildegard kom med en stor skummende halvliter til hver. Tre store glass, og hun brukte bare den ene hånden. Jeg nevnte at hun måtte være sterk i klypa.

Hildegard smilte med sterke, hvite tenner og klemte til rundt pikken min. Rene melkemaskinen…

Det ble en fantastisk weekend, disse oktoberdagene under ølfestivalen i München. For både innbyggerne og de mange hundre tusen tilreisende står ølet i sentrum. Det vil si, noen setter fokus på litt annet også. Tyske jenter er greie, og de er glade i sex, men ikke i fyll. Norske turister som greier å holde seg på beina etter tolv om kvelden, er garantert en plass i en eller annen Mädchens underliv samme natt. Jeg reiser tilbake om få dager, og gleder meg sjukt.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *