Venner på nytt

Min venn Petter og jeg hadde hatt en skikkelig krangel. Etter en uke med total avvisning satte vi oss ned og pratet. Heldigvis fant vi ut at vi skulle fortsette samboerskapet og bestemte oss for å starte på nytt. Slik som den kvelden da vi traff hverandre.

Vi bestemte oss for å tilbringe natten hver for oss, og kvelden etter skulle vi møtes på en musikkpub. Han lå over hos en kamerat, og dermed tilbrakte jeg natten alene.

Så ble det endelig kvelden etter, og jeg hadde vært hos min venninne og lånt en svart, trang kjole. Jeg følte meg i storform da jeg satt i taxien på vei til byen.

Det var ikke så mange folk på puben, og jeg satte meg ned og ventet. Avtalen var kl. 20.30, men Petter kom ikke.

Helt fordypet i mine egne tanker skvatt jeg til da Petter plutselig stod der med to pils og spurte om det var ledig ved siden av meg. Jeg nikket, og han satte seg ned.

Som to ukjente satt vi og pratet. Uti samtalen la han hånden diskret på låret mitt og spurte om vi skulle danse.

– Okey, svarte jeg.

Vi danset tett til en rolig melodi. Jeg kjente Petters ståpikk mot magen min og gned meg mot ham. Som om vi hadde hele puben for oss selv, begynte vi å kline. Jeg merket at jeg var både kåt og våt. Vi hungret etter senga og gikk tett omslynget mot taxiholdeplassen.

Petter holdt meg på rumpeballene og knadde dem. Spenningen steg, men vi holdt oss på matta i taxien. Da jeg fikk låst opp døra til leiligheten, dro vi av oss klærne i en fart.

Petters pikk formelig lyste etter fitte. Men jeg sugde ham litt først mens jeg kilte ham rundt anusåpningen. Han stønnet og vred seg vekk mens han åpnet fitta mi med hånden og kjørte den inn. Slik lå vi midt i entreen helt til jeg fant ut at senga ventet med myke dyner og puter. Så krabbet vi oss inn på soverommet. Jeg først med Petters pikk bakfra.

Vi elsket og elsket og prøvde alle slags stillinger. Jeg som aldri har likt oralsex, ble slikket rundt klitoris og fingerpult helt til orgasmen kom. Petter kjørte pikken inni meg mens det gikk for meg. Etter tre-fire jukk kjente jeg at fitta mi ble fylt med sæden hans. Det var ubeskrivelig.

Rommet var fylt med elskelukt da vi omsider la oss side om side. Hjertene våre slo i hundre, og det var tydelig at lille Petter var i storform. Glinsende og uredd stod den klar til nok en omgang.

Jeg satte meg oppå den og red mens Petter knadde brystene mine og bet på vortene som var kjempestive. Nok en orgasme vibrerte i underlivet mitt. Utslått la jeg meg inntil Petters kropp med lille Petter godt gjemt i den mørke grotten.

Etter en stund merket jeg at den gled sakte ut og ble halvslapp. Det som vi hadde hatt sammen, var i alle fall helt vidunderlig. Jeg kysset både lille Petter og Petter god natt. Fornøyd med kvelden og oppgjøret etter krangelen la jeg meg til å sove.

Men etter to timers søvn kjente jeg en hånd som lette etter klitoris. Det ble fart i sakene nok en gang. En helt ubeskrivelig natt!

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *