Deilig sex i Rogaland

Deilig sex i RogalandDeilig sex i Rogaland! Vi er et par (55 og 60), begge bifile, som ønsker deilig, avansert sex med kvinner og menn, enten hver for oss eller sammen. Begge tenner på sperma, men er åpne for nesten alle former for sex, også tabuer av forskjellig slag. Ikke vær redde for å ta kontakt, for vi er absolutt ærlige og seriøse mennesker. Hilsen oss 2.

Send Svar

8 comments

 1. dette virker veldig spennende :-p er en ung mann på 25 år som søker alt innenfor sex 🙂 kontakt meg for me info vist interesse 🙂

 2. Liker det meste innenfor sex. Syntes dette virket utrolig spennende og deilig! Jeg er 20 år, Har mange ting jeg har lyst til å prøve(om ikke kansje dere har noe å lære bort 😉 ) er åpen for det meste og tennes av tanken på å ha bisex med noen som er mye eldre enn meg selv og er et par!Kontakt meg gjerne hvis dere vil.

 3. Jeg er en fremmede mann fra Asia og liker å ha kontakt med dere. Jeg er også ærlig. Jeg tenker positivt og tror vi kan stole på hverandre. Ta kontakt med meg.e-post
  [email protected]

 4. Hei,
  nok så uerfaren gutt på 24 år her som trenger litt opplæring!

  synes annonsen deres virket veldig pirrende å håper dere har lyst å lære meg opp litt 🙂

  håper på snarlig svar.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *