Deilige sex opplevelser

Hei alle sammen der ute. Jeg er en mann på 34 vintre som søker etter et par for deilige sex opplevelser. Alder spiller ingen rolle. Jeg er hetro av legning, men er nyfiken på å prøve bi-sex,men da i en trekant der også en kvinne deltar. Fantaserer om å runke å suge en fin og hard ståkuk sammen med en kvinne, til våres munner fylles av deilig varm sperma. Og omvendt,bli sugd av en kvinne og en mann. Tenner meg enormt også å knulle kvinnen mens hennes mann ser på,å runker sin kuk. Jeg er helt uerfaren på dette, men kjenner meg klar for å prøve. Ellers ser jeg bra ut, er renslig,og 100% ærlig og diskre. Venter på dere.

Send Svar

2 comments

  1. Hei par her vi soker deg hun likker sex vi drommer lengre ha en man som kan ha sex med hene mens manen se eler ha trekant ta kontakt på tlf. 99425081

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *