Dele fantasier med

Dele fantasierHei på deg, og koselig at du tar deg tid til å kikke på annonsen min 🙂 Det tyder jo på at vi allerede har et par ting til felles. Den harde virkelighet og bitre sannhet er at vi går med mange fantasier og drømmer som vi blir kåte av og er fristet til å prøve ut, men som vi aldri tør dele med andre og i hvert fall ikke med eventuelle kjærester, uansett hvor mye vi enn brenner etter å virkeliggjøre dem.

Hva hver av oss kan ha lyst til å prøve ut, kan være så enkelt, uskyldig og normalt som gjensidig oral-sex til mer rampete og uvanlige ting. Det er synd at det skal være slik at det er vanskelig for folk å snakke om fantasiene sine og å få gleden av å prøve dem ut, for ofte føler vi at det legger en demper på oss selv som personer, vår frigjøring innen sex og det gjør oss igjen ofte deprimerte, sure og misfornøyde med tilværelsen.

Jeg har bestemt meg for å gjøre noe med dette, og spørsmålet er jo da om du også vil ta en mer aktiv del i ditt eget sexliv og få tingene til å skje, i stedet for å vente forgjeves på en anledning og hendelse som kanskje aldri vil dukke opp. Jeg søker derfor en jente som jeg kan snakke med alt om, dele fantasier med og virkeliggjøre dem sammen med. Ha et forhold til henne kun basert på at vi hjelper hverandre med å få prøvd ut ting vi ikke tør med andre og ikke engang tør nevne for andre. For et slikt forhold mener jeg det er grunnleggende viktig at vi vet at vi kan være helt åpne med hverandre, ta hverandres fantasier 100% alvorlig og begge være villige til å tøye våre egne grenser for å tilfredsstille den andres lyster og drømmer.

Dette kan jo enkelt og rettferdig gjøres ved at vi blir enige om at «hvis du gjør det for meg, så skal jeg gjøre det for deg» og at man oppfyller hverandres fantasier annen hver gang. Jeg vet at mange gutter svarer på slike annonser som denne kun for å høre om andres fantasier og sitte å runke til dem (noe jeg selvsagt ikke er interessert i i det hele tatt), så derfor setter jeg som krav at du gjennom webcam-chat eller treff kan bevise at du er jente før vi deler fantasiene våre pr. mail med hverandre. Deiligst synes jeg det er å sitte eller ligge tett (gjerne påkledd og gjerne på et offentlig sted den første gangen, på en strand, på et utested eller hva som helst) og snakke lavt sammen i detalj om hva man har lyst til å oppleve, for så kanskje å gi etter for fristelsen.

Og alt vi deler med hverandre, forblir selvsagt mellom oss. Litt om meg selv: Jeg er en helt vanlig normal gutt, rolig av meg, kanskje også litt sjenert overfor fremmede den første gangen, men har ikke problemer med å åpne meg helt sammen med deg, snill og grei og på ingen måte veldig erfaren når det gjelder sex. Røyker ikke og drikker ikke og gjør i det hele tatt svært lite galt 🙂 Kjenner du deg litt igjen?

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *