Drømmer om jentesex

Drømmer om jentesexHei. Jeg er en jente som lenge har hatt våte drømmer om jentesex. Jeg bor sammen med min samboer på vestlandet som GJERNE vil se meg sammen med en annen jente. Jeg er normal slank, mørkt hår og trener noen ganger i uken for å holde formen. Håper du tar kontakt med meg for å bli litt bedre kjent og kanskje utveksle noen bilder ??? Masse klemmer fra vest.

Send Svar

2 comments

  1. Hei jeg er nen 19 år gammel jente som søker etter en jente jeg kan prøve ut jentesex med. Ta kontakt vist du er interessert. Så kan vi snakke mer sammen og sende bilder og bli litt kjent med hverandre. [email protected] com

  2. Hei, vi er et par som lenge har hatt lyst å prøve trekant, vi bor i Bergen, hun er åpen for deilig jentenes har litt erfaring med det fra før. Har du mann hadde det også vært deilig. Håper å høre fra deg og stikke og kose masse.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.