Drosjeturen som endte med et deilig knull

En helg bestemte jeg og min beste venninne at nå fikk det være nok. Vi var så lei av å sitte på puben med en øl, og håpe på at drømmegutten skulle dukke opp fra et hjørne. Så vi bestemte oss for å selv sjekke opp en eller annen trivelig gutt. Om vi fikk nei til svar, ville det ikke være så ille, da ville vi bare gå på neste offer.
Helgen kom, og vi forberedte oss nøye for kvelden. Det sexige undertøyet satt helt perfekt, og vi følte oss forventningsfulle og oppstemte. Jeg tok på meg en dristig, utfordrende kjole som viste den dype kløften mellom de tunge puppene mine.
Puben var overfylt denne kvelden, full av røyk og svettelukt. Vi bestilte hver vår whisky som skulle få oss i gang. Vi så mange tynne militærgutter og gamle griser, så alt var som det pleide å være. Etter whiskyen, bestilte vi fatøl og noen hotshots. Vi ble bare mer og mer påvirkede og fnisende ettersom kvelden gikk.
Jenny ble til slutt så full, at jeg ble nødt til å bestille en taxi til henne. Jeg fulgte med henne ut så at hun skulle få litt frisk luft før taxien kom, og jeg bestemte meg for å avslutte kvelden også og dra hjem og sove. Vi burde jo ha skjønt at det ville ende på denne måten…
Taxien kom, og svingte opp ved siden av oss der vi stod på fortauet. Da taxisjåføren åpnet døren og gikk ut, trodde jeg nesten ikke mine egne øyne. Han var jo kjempekjekk!
Han var rundt 25 år, nærmere 1.90 høy, kraftig men ikke tykk og hadde langt, blondt hår oppsatt i en hestehale. Han hadde mørkeblondt skjegg og lyseblå øyne. Jeg ble så opptatt av utseendet hans, at jeg plutselig følte meg edru igjen.
– Trenger du hjelp med venninnen din? spurte han.
Jeg fikk stammet frem et ja, og han tok tak i Jenny og hjalp henne inn i baksetet, hvor hun raskt falt sammen i en haug. Jeg satte meg i framsetet, og fortalte hvor Jenny bodde. Jeg så at blikket hans festet seg til utringningen min et øyeblikk, og jeg kunne ikke la være å rødme.
Brystvortene mine hadde blitt stive av den kjølige natteluften, og måtte ha vært lett synlige gjennom det tynne stoffet i kjolen min.
Jeg våget knapt å se på ham under bilturen, og fikk ikke frem et ord. Jenny lå og snorket i baksetet, og gutten lo høyt. Nå så jeg også på ham og lo tilbake, og jeg kunne ikke la være å studere kroppen hans samtidig. Han hadde muskuløse ben og armer og hans brysthår stakk frem under skjortekraven. Han var mildest talt tiltrekkende.
Han begynte å prate med meg, og stilte noen spørsmål om byens natteliv. Jeg fortalte hvor kjedelig det hadde vært på puben, og spurte om han noen gang hadde vært der. Han fortalte at han bare hadde bodd i byen i tre uker, og hadde enda ikke gjort seg kjent med byens uteliv. Samtalen fikk snart en fin flyt, og da vi kom frem til Jennys leilighet hjalp han meg til og med å få henne opp til leiligheten og inn i sengen.
– Kveldsskiftet mitt er over nå, vil du bli med hjem og spise litt nattmat? spurte Magnus, som han het.
Jeg skvatt til, og så forbauset på ham. Han lo igjen, og sa at jeg ikke behøvde å være redd, at han var veldig grei og snill til tross for at han var så stor. Jeg takket ja, men hvor nervøs jeg var under den resterende bilturen trenger jeg vel ikke å beskrive.
Leiligheten hans var stor, men kald. Det eneste som fantes på veggen i stuen, var en stor speilvegg. Han ba meg om å sette meg ned, ga meg et glass vin og sa at han skulle gå og dusje og skifte. Jeg satt i sofaen, og tenkte på om jeg bare skulle gå min vei eller om jeg skulle bli og se hva som ville skje. Jeg valgte det siste…
Da jeg hørte lyden av dusjen som ble slått på, begynte jeg å fantasere om hvordan han så ut naken, og jeg ble helt varm ved tanken. Vinen var god og gikk rett til hodet mitt. Jeg begynte å føle meg mer og mer avslappet.
Jeg så på meg selv i den store speilveggen. Det lyse håret falt ned i bølger over skuldrene mine, og den røde kjolen satt stramt over de store puppene, den myke magen og de kraftige lårene. Jeg var litt fyldig, men alt satt på de riktige stedene. Jeg følte meg sexy, avslappet og samtidig spent.
– Liker du vinen?
Jeg hadde ikke lagt merke til at han var ferdig med å dusje, for helt plutselig stod Magnus inne i rommet med bare et badehåndkle rundt hoftene. Jeg slukte kroppen hans med øynene mine. Hans lange, bløte hår hang ned over det lodne brystet, og han hadde vanndråper i skjegget. Instinktet mitt sa til meg at jeg måtte reise meg og gå frem til han, så jeg gjorde det. Han gliste mot meg, la en hånd på min skulder og så bøyde han seg ned og ga meg et langt, bløtt kyss. Jeg sukket fornøyd, og presset meg mot ham.
Hans sterke hender strøk meg langsomt over ryggen, og fingrene hans lekte med mitt hår. Han var stor, kraftig og deilig, og jeg kjente at hjertet mitt begynte å slå hardere og fortere.

Han masserte puppene mine med sine varme hender, og jeg frøs til samtidig som jeg lot fingrene mine gli over hans hårete brystkasse. Brystvortene mine ble stive, og han klemte på dem gjennom stoffet i kjolen. Jeg kjente hvordan staken hans ble større og hardere under håndkleet, så jeg dro det bort og lot hans praktorgan komme frem. Den var virkelig stor og hard der den stod frem ut av det fortsatt fuktige håret, og hjertet mitt slo et par ekstra slag av dette herlige synet.

Han smilte lurt, og jeg lot ham kle av meg der jeg stod foran ham. Han pustet tungt, og jeg kunne kjenne den varme pusten hans mot lårene mine da han åpnet mine strømpeholdere. Han åpnet behåen min i ryggen, og da mine tunge pupper falt frem stønnet han til og presset meg hardt til seg. Hans krøllete hår kilte mot mine stive brystvorter, og hans hete lem lå opp langs magen min. Han tok meg hardt rundt skuldrene,og førte meg bort til sofaen.

Han lente seg ned over meg på sofaen, lirket av meg trusa og la ansiktet sitt mellom puppene mine. Så begynte han forsiktig å slikke rundt den ene brystvorten i små sirkler. Han gned den lukkede munnen sin mot vorten, tok den så i munnen og brukte tungen med små, raske bevegelser.
Han bet forsiktig i den så det ga meg ilinger i hele kroppen, og jeg stønnet av den deilige behandlingen. Jeg dro ham ned i sofaen og han fortsatte å massere puppene mine og slikke vortene, samtidig som hans fuktige hår kilte huden min.
Jeg ble veldig kåt, og siden jeg lå på rygg rant saftene ned mot baken og inn mellom skinkene, så jeg ble våt og glatt i begge hullene. Fingrene hans nærmet seg sakte klitorisen min, og jeg stønnet høyt. Jeg lette etter staken hans med hånden min. Den lå og pulserte mot låret mitt, hard som stål.
En liten stund holdt jeg bare fingrene stille rundt kukken, før jeg begynte å leke med den. Så lot jeg hånden gli lengre inn, og helt ned til roten og kjønnshåret. Han pustet dypt, og masserte puppene mine enda hardere. Hodet på staken hans var vått og glatt, og med hjelp av to fingre dro jeg forhuden helt tilbake så jeg blottet hele det store kukkhodet.
Jeg begynte forsiktig å massere det lille hullet på kukkhodet med pekefingeren min. Han hadde nå stoppet alle sine bevegelser, og stønnet høyt av min behandling. Jeg runket han så rytmisk med et fast tak, og jeg kjente hvordan det gikk små skjelvinger i kroppen hans.

Han presset seg mot meg og forsøkte å komme inn med staken mellom mine lår, men jeg ville ikke at vi skulle begynne enda. Jeg slapp taket i kukken hans, og reiste meg opp fra sofaen. Jeg hadde fått en ide. Han så fortvilet på meg, der han lå ensom igjen.

– Kan du hente en stol? spurte jeg.
Han smilte, og gikk ut på kjøkkenet og hentet en stol. Han satte seg på den og skilte lårene så staken stod rett opp, stiv og lokkende.

Jeg stilte meg foran han med skrevene lår. Så satte jeg meg over han, så nære at hans varme kukk lå inntil magen min. Jeg reiste meg opp over han, og lot hans munn finne mine brystvorter. Han slikket med tungen over puppene og vortene, samtidig som han masserte skinkene mine med sine store hender. Jeg skilte lårene, kukkhodet hans fant min våte fitte og sakte satte jeg meg på han, så at kukken hans gled inn noen få centimetre. Jeg sank lengre ned, og kjente hvordan den gled lengre inn i meg, hvordan kjønnet mitt ble utvidet og tok imot kukken.

Fittemusklene mine lukket seg stramt rundt den deilige kukken hans.
Plutselig hevet han hoftene sine hurtig, og med et eneste støt var han helt inne i meg. Jeg holdt nesten på å besvime! Kukken hans hadde nådd bunnen, og jeg skrek til av den fantastiske følelsen!
Jeg heiste meg opp og ned et par ganger, lot mine våte fittelepper klemme rundt hans lange kukk og så satt jeg stille. Ansiktet hans skar grimaser, og han så lidende ut. Etter en stund beveget jeg meg uendelig sakte opp og ned et par ganger til. Jeg kjente en lammende følelse i bena og i korsryggen, det føltes som om det allerede holdt på å gå for meg. Jeg så at han stirret på meg i speilveggen bak meg, han var fascinert over baken min som gikk opp og ned over hans kukk.
puppene mine gynget tungt over ansiktet hans, og jeg tok tak i hans lange hår og presset ansiktet hans mellom puppene, samtidig som jeg knullet ham hardere. Jeg trykte den våte fitta mi hardt ned på hans grove kukk.
Magnus stønnet nå høylytt, og staken hans spente seg med all sin kraft inne i mitt underliv. Vi var nære ved å komme, da han plutselig grep tak i mine hofter.
– Kan du ikke snu deg den andre veien i stedet?

Jeg snudde meg, og så på meg selv i speilet foran oss. Han tok tak under baken min, og jeg kunne se hans glinsende kukk bli ført inn mellom mine lår. Jeg ble veldig kåt av å se meg selv på denne måten!
Han fant ikke helt veien inn der han ville, han stønnet irritert og virket desperat inntil jeg hjalp han med å finne åpningen min. Jeg sank tungt ned på kukken hans igjen, og jeg stønnet lykkelig over å kjenne kukken hans i det varme, våte hullet mitt igjen. Jeg skrek til siden den nå kom enda dypere inn, så dypt at det nesten gjorde vondt. Han kjørte kukken til bunns, og så begynte han å jukke hardt i fitta mi, ut og inn, ut og inn.

Jeg så på oss i speilet, og så puppene mine gynge opp og ned samtidig som jeg hevet og senket meg. Magnus’ store hender borret seg krampaktig inn i mine hofter, han holdt meg hardere og jeg kjente at kukken hans ble enda hardere.
Det begynte å rykke i underlivet mitt, og jeg stønnet kraftig. Det begynte å svartne til foran øynene mine, og jeg kjente hvordan alt blod samle seg til dette punktet hvor Magnus nå pumpet med sin kukk, hardere og fortere hele tiden. Nå ristet hele jeg, og hylte rett ut.
Så jukket han endelig med et siste, brutalt støt, presset hoftene mine ned med hele sin kraft og lot sæden sprute opp i meg med et høyt vræl. Det gikk for meg samtidig, det var som om hele kroppen min eksploderte, og jeg holdt på å falle bevisstløs bakover mot ham. Han klamret seg fast i meg og dro ut kukken, så de siste strålene sprutet utover magen og lårene mine.

Jeg lå lent bakover mot skuldrene hans og snappet etter luft. En sterk duft av svette og sæd nådde mine nesebor. Jeg syntes at det luktet deilig. Magnus masserte puppene mine mykt og forsiktig. Jeg klemte sammen bena mine, så jeg kjente hans hete, fortsatt stive stake mellom mine klisne lår.
Han ga meg et kyss på halsen, og jeg konstaterte at min “sjekkekveld” hadde sluttet bedre enn hva jeg noensinne hadde våget å håpe på…

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *