En deilig drøm

Jeg hadde vært skikkelig trøtt. Så fort jeg kom hjem hadde jeg slengt av meg tøyet i et hjørne og strukket meg ut på sofaen i bare underkjolen.

Kjæresten min satt ved siden av og kikket på TV, men jeg orket rett og slett ikke å holde øynene åpne. En tung døsighet hadde skylt over meg. Det var så deilig å bare få hvile en liten stund, glemme alt mas på jobben, glemme at oppvasken tårnet seg opp på kjøkkenet…

Antakelig hadde jeg sovet en liten stund da jeg merket at kjæresten min tok på meg og forsøkte langsomt å trekke ned trusene mine. Det var nok ikke meningen jeg skulle merke noe.

I halvsøvne tok det noen sekunder før jeg skjønte hva han holdt på med, men jeg ble grepet av en herlig blanding av lyst og spenning. Noe lignende hadde jeg aldri opplevd før. Derfor lå jeg helt stille og lot han fortsette. Selv ikke da han løftet blikket for å se om jeg fremdeles sov så rørte jeg meg.

Så dro han opp underkjolen min for å kunne se mer. Jeg lå med lett spredte ben og kjente hvordan jeg ble glovarm av blikkene hans. Det var utrolig opphissende å ligge der fullstendig stille og late som jeg sov mens han betraktet min nakne kropp.

Jeg kjente hvordan han løftet opp kjolen en liten bit til og hvordan hendene hans varsomt berørte bena mine. Langsomt gled hånden handa hans oppover, og det ble stadig verre å ligge stille. Jeg ville gjerne spre bena litt til, la han komme nærmere.

Men han elsket åpenbart det han så og han hadde ingen hast. Så uendelig sakte utforsket han kroppen min. Jeg måtte beherske meg for ikke å løfte underlivet for å møte fingrene hans.

Bare litt stille, tenkte jeg, helt stille…

Da handa hans endelig kom helt opp sneide den så vidt fitta mi. Den strøk forsiktig over kjønnshåret og berøringen gikk som et støt gjennom underlivet mitt.

Deretter strøk han handa nedover igjen og begynte med å kjærtegne lårene mine. Jeg trakk ubemerket etter luft og prøvde å stenge tilbake den intensive lengselen som boblet inni meg.

Etter en stund nådde handa nok en gang fitta mi, men han holdt fingrene unna åpningen hvor saftene mine begynte på piple.

Og sånn holdt han på helt til jeg holdt på å bli gal av kåthet.

Tenk om han ikke ville røre meg der det banket som verst?

Eller kanskje han trodde jeg sov og ikke ville bli forstyrret?

Et øyeblikk tenkte jeg på å slå opp øynene og styre fingrene hans riktig sånn at jeg ikke gikk glipp av noe, men jeg bestemte meg for å være tålmodig. Det var tross alt så guddommelig deilig å bare ligge der og la han gjøre hva han ville!

Da han til slutt lot en finger gli inn mellom kjønnsleppene ble jeg fylt av en skjelvende nytelse. Med små bevegelser masserte han klitten min til den ble hard og skjeden ble myk og smidig.

Jeg prøvde fremdeles å forbli helt passiv for jeg var nysgjerrig på hva han ville gjøre videre.

Da fingrene hans forsvant, var jeg vidåpen og desperat etter å kjenne mer. Men jeg skjønte at han reiste seg opp for å kle av seg. Snart skulle jeg få kjenne den herlige pikken hans i meg, tenkte jeg.

Men han krøp ikke opp i sofaen, men stilte seg rett foran ansiktet mitt. Han skalv litt da han tok ut sin steinharde pikk og strøk den lett over kinnet mitt. Så dro han den sakte over leppene mine og jeg åpnet munnen lett for å ta i mot han. Sakte forsvant spissen inn mellom leppene mine mens han beveget kuken sakte frem og tilbake i munnen min.
Jeg slikket ikke, jeg sugde ikke, men holdt bare munnen passe lukket så han kunne bruke munnen min som han ville. Men jo ivrigere han ble, dess vanskeligere ble det for meg.

Jeg tenkte å ta hendene mine til hjelp og drite i å ligge der helt urørlig da han dro pikken sin ut og lot den gli over kinnet mitt igjen. Den var fuktig og hard, og jeg hørte hvordan han stønnet av vellyst.

Så flyttet han seg litt, førte pikken ned over underkjolens myke stoff til den rørte magen min. Nå rettet jeg litt på meg, la meg til rette sånn at han skulle komme lett inn i meg.

Deretter drøyde det noen sekunder før jeg kjente det harde pikkhodet langsomt presset seg inn i meg. Jeg vet ikke hvordan han gjorde det, men det var det eneste stedet våre kropper møttes. Bare to ivrige kjønn som til enhver pris ville eie hverandre og fylles av intensiv nytelse.

Han presset seg langt inn i meg, fylte meg med varmen sin. Nå hadde jeg glemt all trøtthet og jeg tenkte bare på hans fantastiske pikk som beveget seg rytmisk inn og ut av mitt varme hull.

Det var nesten som at passiviteten min gjorde han hardere og mer krevende enn noen gang før. Vår felles opphisselse var så overveldende at jeg ikke kunne la være å støte tilbake. Men jeg tror ikke han merket det. Akkurat der og da var fantes kun den enorme nytelsen!

I neste sekund rykket det i han og jeg kjente hvordan han fylte meg med sin varme sæd. I neste sekund kom det for meg også.

Så lå jeg helt stille. Nå orket jeg ikke å røre meg. Lemmene mine var tunge av utmattelse. Jeg var trøtt, men samtidig lykkelig over at jeg hadde en kjæreste som våget og ville gjøre noe mer enn det gamle vanlige.

– Sover du fremdeles, spurte han forsiktig.

Jeg åpnet ikke øynene, men bare smilte.

– Mmmm, og jeg hadde den mest fantastiske drømmen!

Han lo og kysset meg ømt på pannen.

– Den må du fortelle om en gang, svarte han.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *