Gruppesex og swinging

gruppesex-og-swingingJeg er en ung mann som har forbindelser med par og andre som har lyst på partnerbytte, gruppesex og swinging. Men jeg har ingen fast partner jeg selv kan bringe med meg til disse deilige sexlekene. Jeg søker derfor en frisinnet jente som min sexpartner til slike treff og til å sette inn kontaktannonser sammen med som par som søker par og jenter, men ikke til noe forhold utover dèt. Kun for sexens skyld og lek med flere. Er du med? Jeg kan love deg herlige treff med andre par, jenter og gutter, mye spenning og herlig nytelse.

Send Svar

2 comments

  1. Jeg er Jessica Meir, USA borger, Army general. Jeg er . . . En enkel god kvinne av natur, bare sjekke ut ting. Jeg er ny på online dating, og jeg vil bare se hva alle snakker om. Jeg vil ha en fin, oppriktig og trofast mann, vil jeg gjerne gi mer info, bare spør noen spørsmål, jeg er en åpen bok. Kontakt meg her i min e-id for flere detaljer og bildene mine. {[email protected]}
    Masse klem.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.