Fitteslikk – alle jenters favoritt

Jeg er helt vill etter fitte. Ingen sensasjon, i og for seg. Det litt spesielle med meg er at jeg ikke bryr meg om å knulle. Ikke det ringeste. Derimot er jeg helt syk etter å slikke. Og tro meg, er det noe damene liker så er det å få vasket fitteleppene sine.

Jeg har til og med møtt jenter som ikke har blitt slikket før, og som hardnakket har stått på at den slags er noe svineri. Etter første forsøk er de solgt. Det er ei slik jente denne historien handler om.

Jeg bor i det politikerne kaller utkantnorge. Nærmere bestemt i Drangedal. En flueskit på Telemarks-kartet. Stedet er mest kjent på grunn av Sputnik – og er stemplet som harry og bøgda av den grunn. Jeg trives her. Ikke minst på grunn av at jentene i bygdene er heitere i buksa enn søstrene i byene.

Sterk påstand, men jeg våger den. Har nemlig bodd i Oslo de siste åtte årene. Flyttet til byen som 22-åring og har derfor et visst erfaringsgrunnlag. At jentene på bygda har et visst handlag med kuken fra dag én – tror jeg kommer av at mange av dem nærmest er oppvokst i fjøset. Og der må en til med en hjelpende hånd for å få okser og hester andre dyr på plass i det rette hullet.

Men til historien. Jeg var atten da jeg innfant meg med at det deiligste jeg vet er å suge inn klitorisen i munnen og gi den en real rundvask med tungen. Elsker å ligge med hodet mellom lårene på jenta og kjenne det rykke til i den vevre kroppen hver gang tunga mi tar en tur innom det vakre, rosafargede hullet som skinner av hennes eget begjær.

Elsker å legge hånden på de unge magene og kjennet spillet i musklene når en tungespiss får flammene til å blusse opp i den fuktige sprekken.

Da jeg bodde i Drangedal, ble det ganske fort kjent i kretsen at jeg ikke gadd å pule. Det ble hvisket og tisket – rykter har dessverre gode livsvilkår i små samfunn. Til og med ordet homo ble brukt om en sånn raring som meg.

Men alt har sin positive side: Jentene ble rimelig nysgjerrige på meg. Jeg vet ikke mye om menneskets psykologiske irrganger, men teorien min går på at når de snakket om meg og min lille fetisj, så fulgte det av seg selv at de tenkte på en tunge mot fitta.

Det ble iallfall sånn etter hvert at hvilken dame jeg enn traff – så kjente jeg den tunge eimen av klar kuse. Det gjaldt unge som gamle. Og mye mus fikk jeg lov til å slikke. De var ikke mer egoistiske enn at de sugde eller runket meg til takk, selv om det var tilfredsstillende nok for meg å slikke de våte, salte fitteleppene deres. Slik er kvinnen en gave. Takknemligheten deres er stor.

En dag jeg satt ved middagen sammen med moren og faren min, ringte telefonen. Mor tok den og ropte meg ut i entreen. Bondeungdomslagets leder var på tråden. Hun ville ha meg med i en revy laget satte opp. Motvillig sa jeg at kunne snakke med henne om det. I Drangedal må en lage moroa selv, og folk bruker gjerne å stille opp når de blir spurt. Iallfall blir det oppfattet som uhøflig å avfeie et forslag uten diskusjon, så jeg dro bort etter at jeg hadde spist ferdig.

Eva var rundt 25 år, en ganske lubben, men veldig søt og blid lærerinne som arbeidet på ungdomsskolen på denne tiden. Hun ba meg inn. Vi gikk inn på kjøkkenet og pratet litt om revyen. Eva sto lent mot bordet. Jeg skjønte fort tegninga. Hun penset fort samtalen inn på visse rykter. Jeg syntes det var svært så dristig. Bråkjekt slang jeg ut noe om at slikt så visst lot seg ordne.

Eva ble rød, og så alvorlig på meg. Forbløffende åpent fortalte hun at hun ikke likte munnsex, og at hun aldri hadde forsøkt det. “Slikt griseri”, sa hun. Med blanke, vidåpne øyne og rødmende kinn.
Jeg tok mot til meg og stakk hånden opp mellom bena hennes. Hun protesterte ikke. Jeg kjente hun var klam allerede og tok sjansen på å gå videre. Jeg løftet opp skjørtet hennes. Under var hun bar. Det var bare å dukke. Hun smakte søtt og salt på en og samme gang.

Jeg stakk tungen inn mellom leppene hennes og vippet dem til hver sin side med tungespissen. Hun presset underlivet mot ansiktet mitt. Jeg slikket som en gal: Over de ytre skamleppene, og over de indre. Hun hadde faste, varme kuselepper – og det er noe jeg digger.

Snart hadde jeg fått stukket tungen inn i henne og brukte den som et lem. Ut og inn i en rasende fart. Hun jukket mot meg, beveget underlivet taktfast og rolig. Jeg slikket hardere, og slurpet i meg saften.
Så skrek hun og begynte å skjelve. Raskt fikk jeg fanget klitorisen mellom leppene mine og sugde på den som om den var et drops.

Jeg trodde Eva alt var i gang med orgasmen – men da hun la seg på rygg på bordet og begynte å hyle mot taket – forsto jeg at hun bare hadde vært nær. Hun skalv, skrek, rykket og ropte ut orgasmen sin – til spasmene avtok og hun dyttet meg vekk med en hånd mot pannen.

Etterpå gråt hun. Jeg tror det var av takknemlighet. Som sagt, kvinnen er et hjertegodt vesen. Før jeg gikk sugde hun min pikk. Hun var ikke særlig flink. Snarere virket hun klossete, og det var tydelig at hun var uerfaren med den. Men munnen hennes var varm og god over kukhodet mitt. Og det er nok for meg…

Jeg slikket Eva jevnlig i mye over et år, til studiene krevde at jeg flyttet til Oslo. Men Eva kommer jeg aldri til å glemme. Bare jeg så vidt kom borti fitta med tungespissen, kom hun. Og hun fortsatte å komme så lenge tungen min var inni den søte, lubne lærerinnefitta hennes. Eva betrodde meg at for det første så hadde jeg fått henne til å glede seg over oralsex. All skam var jaget bort. Og for det andre hadde jeg vist henne det som ble hennes favorittsex: Å få fitta sleika.

Tro meg, kjære leser. Det finnes ikke den jente i verden som motsetter seg en deilig tunge. Det er det beste de vet på denne jord. Og klarer du å slikke fitte skikkelig – så forblir hun trofast mot deg så lenge du gjør jobben din! Prøv…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.