Forbedre sexlivet mitt

Forbedre sexlivet mittSøker Kvinne/jente

Heisann! Jeg er en gutt på 23år fra Tromsø, ca 185høy, 85kg, har blåe øyner, rødt/blondt hår, snill og grei. Jeg søker en jente/dame som kan hjelpe meg med og forbedre sexlivet mitt. Du skal vere «lererinnen» og jeg skal vere «eleven» Hva du har lyst og lere meg er egentlig opp til deg da jeg er nyskjerig og med på det meste. Kansje du har en hemmelig fantasi som du trenger hjelp til og få gjennomført…?

Jeg lover deg 100% diskresjon og renslighet og håper du kan låve det det samme. Det hadde vert kjekt om du også var fra Tromsø området eller i nerheten, men det er ingen krav. Hele landet kan svare meg. Din alder og utseende er ikke så viktig for meg. Hvis du tror at du er den rette for meg så ikke nøl, ta heller tastaturet fatt og skriv noen ord om deg selv og hva du kunne tenke deg og lære meg. Jeg låver og vere snill gutt. Svar med bilde prioriteres først. Håper på mange svar fra hele landet.

Send Svar

2 comments

  1. Du kommer ikke til å angre på å ha sex med Dama mi. ho har store pupper og ei stram fitte som det dryper av! Å spruter av orgasme!! Ta kontakt på meil så kommer vi i møte på et hotell.

    [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.