Treffes for uforpliktet sex

Treffes for uforpliktet sexJenter søkes for uforpliktet sex :O)

Oslogutt, 23 år… Er blid, og liker å treffe nye mennesker… Trener på helsestudio, driver med kampsport, biljard, bowling, go kart, nyte livet… Men alt i alt. Sex!!! Jeg vil treffe akkuratt deg for en uforglemmelig stund. De jeg kjenner har ikke klaget på utseende eller meg i det hele tatt hittil :O) Liker å finne på masse rart. Elsker sex. Går med på alt. Jeg kan holde på så lenge du orker… Tenkte vi kunne treffes for uforpliktet sex?

Jeg ville gitt deg alt jeg har. Ville oppfylt dine drømmer. Vi kan finne på så mye sammen… Men hva som en skjer… Ikke gå glipp av meg… For jeg vil virkelig treffe deg føle din kropp. Jeg liker å ha sex i dusjen, på kjøkkenet, soverommet, hvor som helst. Jeg gjør som du vil.  Gir deg det du vil ha. Liker å kose. Begynne sakte og når lysten når toppen, da stopper jeg ikke.

Vi kan ha det godt sammen :O) Du vil ikke angre. Skriv litt om deg og dine fantasier… Send bilde også… For nærmere kontakt så skriv til meg… Så finner vi mer ut av ting og tang og avtaler nærmere :O) Gleder meg til å møte deg :O) Masse kyss og klems fra meg.

Send Svar

3 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.