Gutter for uforpliktende sex

Gutter for uforpliktende sexJente søker gutter for sex og muligens fast forhold

Hei! Jeg er en jente på 21, bosatt i Hamar, som søker gutter for uforpliktende sex…og andre morsomheter. Jeg er også helt åpen for et eventuelt fast forhold, men da med en som virkelig har mye humor og masse sjarm. Det hadde vært fint om du bodde i samme område som meg. Jeg er en glad jente som er nysgjerrig på livet og som liker å utforske nye ting, så jeg må innrømme at en jente for litt kos også er noe som pirrer å prøve da jeg aldri har vært med på det før. Men det får bli en annen annonse, for først og fremst søker jeg altså gutter… store, sterke, mandige med muskler og som kan ta meg litt hardt, men samtidig kunne være myk og snill mot meg og kanskje bre over meg dynen om kvelden og servere meg frokost på sengen om morgenen.

Send Svar

14 comments

 1. Hei, jeg er en gutt på 18 år som også er bosatt i Hamar. Jeg vil ha uforpliktende sex og stiller få krav. Jeg kan gi deg både oralsex og vanlig sex og er med på det meste av nye og spennende ting. Jeg 178 høy, har mørkt brunt hår og blå øyne.
  Håper du tar kontakt.

 2. Hej söta. Är själv ute efter å ha sköna träffar utan några krav, sexet blir så mycket bättre så. Tar mig god tid åt att få kvinnan till att verkligen uppnå klimax, då detta är en av de saker jag tänder mest på. Är väl tillgänglig för det mesta och definitivt alltid kåt så jag hoppas du tar denna chansen att ta kontakt med mig.
  Är en svensk man på 35 år och 186cm med normalbyggd kropp. Bor i hamar området så detta verkar ju helt perfekt för oss båda.

 3. Hei!

  For det første ser du utrolig vakker ut, virkelig en kropp som gir «WOW» effekten! =)

  Jeg søker eventyr og er villig til å reise litt for å få det til. 31 år fra Buskerud.

  Ønsker at det er kjemi både fysisk og psykisk for at begge skal få mest mulig ut av det.

  Ta gjerne kontakt på [email protected] så sender jeg mer informasjon.

  Hører fra deg =)

 4. Hei!

  Ung kar på 30.
  Fra nordvestlandet, men studere i Tønsberg.
  Ikke muskuløs, men heller ikke feit.
  Send meg en epost på [email protected] hvis du er interessert!
  Ingen problemer med å kjøre 1 time eller 2.

 5. Hei!
  Mann, 33, Østlandet.
  Er ofte i Hamar, da dette er hjembyen min. Jeg tar deg gjerne både hardt og forsiktig, røft eller mykt. Er med på mye rart uten klær! 😉 Har også noen ønsker /fantasier, men ikke noe du trenger å være redd for.
  Sykdomsfri, renslig og frisk! Ta kontakt da vel, så ser vi hva som skjer, hjemme hos deg eller på et hotell 😉

 6. hei ?
  stor,sterk samt generøs mann på 26 mann fra Hamar som mener å kunne oppfylle kravene dine ?
  håper å høre fra deg

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *