Jente før jentesex

Jente før jentesexJente søker fyllig jente for kos

Hei, er en slank pen å sexy jente som her søker en jente før jentesex. Jeg er 37 år, har en mann, men han ska ikke vare med på dette. Han syns det er helt ok at jeg leter etter en spesiell venninde, Jeg har kun en erfaring av jentesex å synes det var helt fantastiskt.

Jeg tenner veldig på jenter med store bryster å fyllig kropp. Vil du ska ha en del erfaring å viktigt er at du er glattbarbert som meg. Kan tenke meg en treff på en bar der vi kan ta et glas vin å flirte litt… Liker å vare diskre frekk på offentlig sted. Våte å kåte drar vi siden hjem til meg. Du klær av meg å får se de sexy undertøy jeg har på. Vi tar frem dildoen å begynner leken… Du bør vare ca 30-40 år. Kan dette vare noe for deg min venn??

Klem Lis

Send Svar

One comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.