Jente på 26 år fra nordre vestfold

Jente på 26 år fra nordre vestfold, med blondt hår, slank. Bryr meg om hvordan jeg ser ut, å liker tanken på at gutter liker hva dem ser. Søker en seriøs, snill, deilig, kjekk mann for en kveld hvor jeg blir skjemt bort, kost med, tatt vare på og hvor kvelden bare blir hetere og hetere.

Drømmen er at en sexy mann tar skikkelig vare på meg hele kvelden før vi ender på et hotellrom eller lignende og har en natt vi aldri glemmer. Bilder er et must og kjemien må stemme. Jeg er delvis i et forhold, så dette er kun snakk om en engangsopplevelse. Håper på respons fra en som elsker tanken like mye som meg.

Send Svar

2 comments

 1. Wow du er fin! Jeg blir så kåt av å lese hva du skriver! Jeg vil gjerne ta vare på deg en kveld, skjemme deg bort, kose med deg og smake på deg.
  Jeg er i forhold så dette må bli mellom oss.
  Jenter sier ofte jeg er kjekk,
  Trener et par ganger i uken. Atletisk mann/gutt på 35 år. Gleder meg til å høre fra deg.
  Ps. Sender bilde så fort du tar kontrakt.

 2. Wow, så deilig du er
  Mann 35, velutstyrt og fornøyd med utseendet. Send meg en mail da, så får du bilde tilbake! Gleder meg til å høre fra deg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *