Jentesex og trekant

Jentesex og trekantHei!
Jeg er ei jente på 25 år, bosatt i Oslo sammen med verdens herligste fyr! Vi bor i egen leilighet og elsker å utforske. Jeg har så vidt prøvd jentesex og trekant , og vil ha mer. Håper det finns noen søte jenter som tenner på det samme.Jeg er kanskje litt kresen, så send meg et bilde, og du får garantert svar. Jeg er 166h 52kg , slank , ‘velfrisert’, små pupper, mørkt langt hår, lita spretten rumpe*S*. Kristian er model, 186h, noen og 80 kg, mørkt hår, og er helt skjønn. Jeg ønsker å finne ei jente eller et par som elsker sex og spenning. Jeg er 100 % seriøs, og håper å få oppleve trekant og jentesex igjen! Send meg en mail da vel…For rask kontakt, send meg et mob nr.! Håper vi treffes snart!

Send Svar

6 comments

 1. Kåt gutt 26 og bi jente 29 med store silikonpupper hun elsker og slike fite og leke med sexleketøy 🙂 vi liker diskresjon og renslighet, vi er ganske nye med dette, selv om hun har erfaring med jenter fra før, kunn seriøse henvendelser vi svarer alle men de med bilde kommer først, vi er tilgjengelig på Østlandet send en sms og fortell litt om dere gjerne bilde, søker andre Kåte for regelmessig sex tref. spenning og våte minner 🙂 ønsker alt fra 18-40år send sms 93606652 svarer alle 🙂 men start med sms. Vi varmer opp mens vi venter på og høre fra dere :* xxx
  93606652

  Med på det meste 🙂 ! Seriøse folk

  1. Er dere fortsatt kåte? Mulig jeg er for gammel men veldig erfaren med menn og elsker unge deilige kuker. Har ingen erfaring med damer annet enn klining, veldig usikker på om jeg går lenger ang kvinnen? Men å bli slikket samtidig som mannen din råknuller meg, mmmmmm deilig vil jeg tro

   1. Er interessert..legg igjen din mob nr så kontakter jeg deg og det skal bli en uforglemmelig natt for deg ?

 2. Tilbaketråkk: Utrolig herlig sexliv
 3. Noen jenter som søker en med «stor verktøykasse» og deilig sex så kan vi treffes i østland område. Damene må helst være alt fra 18-45 år. Renslighet er et must ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *