Kåte single gutter

Kåte single gutterHei, jeg gjør et forsøk til, selv om jeg har forsøkt mange andre kontaktsider på nettet uten å oppnå det jeg ønsker. Jeg er en snill og rolig jente i 20-årene som på denne måten vil forsøke å leve ut noen av mine fantasier og lyster. Jeg søker derfor gutter i alderen 18-30 år.

Jeg søker i hovedsak etter tre ting, nemlig for det første kåte single gutter med konstant stå som kan holde på døgnet rundt, for det andre gutter som lever i parforhold men som vil prøve noe nytt (altså meg) og for det tredje erfarne gutter som vet hvordan en jente skal behandles. Hvor mange gutter jeg vil ha? Akkurat så mange som det skal til for å tilfredsstille disse ønskene mine, pluss litt til (greit å ha noen reserver i bakhånd, eller hva?) 🙂 Jeg er renslig og frisk og mener dette seriøst og jeg krever det samme av deg.

Send Svar

31 comments

 1. Hei…

  Gift mann her som ikke får nok av dama. Er stadig kåt og hard. Lyst å treffes? Send meil til [email protected] om du ønsker å bli creampied eller vil at musa di skal renne av deilig fittesaft:)

 2. Hey

  Jeg er en kåt gutt ifra akershus som veldig gjerne vil knulle deg hardt bakfra. Og mye mer som kan tilfredsstille deg.

  Kontakt meg på mail: [email protected]
  så avtaler vi tid og sted.

 3. Hei. Mann 30 her østlandet. Jeg er i et forhold men er på jakt etter kåte og våte eventyr. er 193 høy og muskuløs. Mail meg for treff. Kjører mye fra buskerud til østfold.

 4. Jeg bor utlandet 34år men er ofte I oslo. Gift Jeg ønsker å treffe en elsker som ønsker å ha sex med meg mens jeg er på besøk I norge.
  Og person som deg perfekt

 5. hei:) hvor holder du til ? send meg en e-post hvis du vil, så svarer jeg så fort jeg ser den 🙂 klem;)

 6. Hei. Jeg er en kåt singel gutt på 33 som gjerne vil treffe deg, jeg bor like sør for Trondheim. Jeg kan holde på hele natten. Send meg en mail så tar vi det derfra.

 7. Hei, er en 18 år gammel gutt som elsker å ha sex
  Kan kjøre stort sett hvor og når som helst for å kunne møte en jente

 8. Hei er en 18 år gammel gutt med billappen som kan kjøre hvor og når som helst stort sett. Er i et forhold men søker en våt fitte jeg kan knulle døgne rundt. Har erfart en god del jenter allerede så vet hva jeg driver med
  Kontakt meg!

 9. Hei søta!
  Jeg er en megakåt gut i parforhold som vil prøve noe nytt, altså deg! Holder til på Fornebu i Bærum! Send meg en e-post da vel :-*

 10. Hvis du er i Bergensområdet så er det bare å skrive så kommer jeg. Er lei av den gamle ensidige misjonæren….vil ha mer gøy i sexlivet, så bare skrev….

 11. Hei! jeg er 18 år gammel gut som bor i sandnes område, jeg er jomfru min vil veldig gjerne ha sex med deg for og kjenne hvor deiligt det er 🙂

 12. Jeg er ikke sikker på om du kan treffe en som holder noe lenger en meg i asker og bærum. Men du skal få muligheten til å oppleve spenning, det er akkurat deg jeg ser etter. Ei som ikke gir opp etter et par timer. [email protected]

 13. Hei! Er 22, trenger sex flere ganger om dagen, hver dag, går vel under din første kategori, kåt og singel.
  Bare å kontakte meg 😉

 14. Hei. Er 32 i et parforhold. Er renslig på alle måter. Har brun hudfarge alle plasser?.Tennes veldig av vakre pupper som dine. Send meg e-mail så avtaler vi tidspunkt☺. [email protected]

 15. Hei jeg er en forlovet mann som ønsker å prøve noe nytt. En hemmelig elskerinne. Er du interessert i ett treff og bli slikket og knullet til du skriker av orgasme så ta kontakt på mail [email protected]

 16. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Jeg er selvfølgelig sykdomsfri. Du får bilder om du svarer.

 17. Jeg er en kåt 20 åring som vet hvordan man behandler en kvinne. Jeg søker digg sex og mange deilige orgasmer. Hvis du vil oppleve dette med meg kan du maile meg på: [email protected]. Håper vi møtes 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *