Jentekos i Trondheim

JentekosHei 🙂 Jeg er ei jente på 22 år som har kjæreste (gutt), men føler en veldig tiltrekning mot jenter… og er utrolig nyskjerrig på hvordan det føles å flørte med og kysse en annen jente, kjærtegne myke bryster… ja, se hva det fører til… 🙂 Har aldri prøvd, men har som sagt veldig lyst og det kribler i magen når jeg tenker på det 🙂 Jeg er ikke interessert i å ha med kjæresten i jente-kosen, da jeg har lyst til å bare være med en jente.

Jeg har lyst til å utforske sammen med ei søt jente som er like nysgjerrig som meg 🙂 Vil treffe en jente som drømmer om det samme som meg, og har lyst til å eksperimentere med meg og som jeg kanskje kan møte nå og da når vi virkelig har lyst på jentekos… 🙂 Kan si så mye at jeg er søt, spennende, hyggelig og en helt normal jente, men savner ei spennende jente som er ute etter det samme som meg 🙂

Vi kunne kanskje møtes på café og prate uten noe press… ta ting som det kommer 🙂 Så kjenner du deg igjen i mine ord og det jeg skriver, ikke vær redd for å ta kontakt og svare! Du har ikke noe å tape hvis du lengter etter det samme som meg 🙂 Vi kan jo bare møtes på cafe og se hvor det ender… Venter spent..

Send Svar

4 comments

  1. Hei!
    Jeg er i samme situasjon som deg. Har guttekjæreste, men er veldig nysgerrig på jenter – og kunne tenkt meg ei å kose meg med innimellom, uten å ha med menn.

    Jeg er 176 høy, 22 år, bor i Trondheim.
    Send snap til snppolini hvis du er interessert 🙂

  2. Hey. If any woman or girl wants to have a sex with 29yo polish guy 🙂 then just add me on snap: trhh27 🤗

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *