Knulle min samboer

Knulle min samboerHei! Jeg søker en slank eldre mann som har lyst til å knulle min samboer og sprute henne full når det går for deg! Hun er slank og deilig! Ønsker å treffe deg på et hotell, ha dama med meg og se på at du kler henne naken og knuller henne! Har du lyst til dette og er 100% seriøs så ta kontakt. PS: Ønsker kun slanke / normalvektige mennesker. 100% seriøsitet. Du kan gjærne / helst være gift. Har du stort redskap er også det å foretrekke.

Send Svar

20 comments

 1. Hei, ikkje eldre men veldig lyst er dette då nærmt bergen?
  Gutt 20 fra bergen slank å fin og veldig lystig i dette

 2. Gutt 18 fra bergen, virker spennende å knulle samboeren din, menst du ser på når jeg spruter henne full. 173cm 67kg

 3. Hei på dere ☺ jeg er en mann på 53 år, 178 høy 72 kg. er slank bra utstyr tilneden liker å ha sex i andres nerver, blir ekstra kåt av det, kan Holde ut lenge slik vi får flest mulig stillinger før orgasma . Håper å høre fra dere.

  1. Jeg er slank mann på 53 år, jeg kan holde på lenge slik dama din får deilige orgasmaer. Vil begynne å stå bak ho, kysse ho i nakken slike bak ørene stryker ho over hofter opp over bryster presser mitt under. Liv mot rumpa, la finger komme under blusen merke brystvorter blir stive å deilige, trekker blusen av mens jeg sliter i nakken sliker nedover ryggen massere bryster la en finger komme unna bh. Stryker nedover maven, stryker i fanger, knapper opp bukser, trekker din ned, stryker over musa, legger ho på sengen , trekker bh til side, slikker å suger blitt, kysser nedover mave, trekker bukser av, kysser å slikker føden å lår, takker trussen til side, ser at musa er våt klitoris deilig stor kysser skamlepper, suger i di,

   1. Trekker trusen av, kler av meg , slikker rumpa la tungen slike musa, deilig våt, merker ho er ved å komme, suger klitoris stor, hinnes kropp sitrende, la pikken gli rundt rumpa, kysser bryster å hals, la pikken gli opp over klitoris, la den komme litt inn, merker ho kommer, snur meg ho sliker å suger pikken , la en finger gli inn i rumpa å en i musa mens jeg massere klitoris, ho kommer igjen jeg snur meg å kjøre pikken hart i musa, skryter ho full, la ho suke meg hel tom, mens jeg sliker musa å klitoris er snart klar til ny omgang, ser at du runker pikken, blir ennå mere kåt av å se deg. Kunne dere tenkt å prøvet meg?????? 45469002

  2. Hei igjen ☺. Vi snakke de over tlf i kveld, jeg vet ikke hva som gikk galt, men vi blev avbrutt . Vil bare si at jeg gleder meg kjempe mye til å møte dere. Blev kjempe kåt av å snakke med deg.
   Mvh den kåte.

   1. Hei vakker dame på bilde,eg er 57år ville gjerne treffe henne ,men det er mange som har sendt meld.

 4. Hei.. En gutt på 35 år.. 184 høy..utstyr på 24 cm ?. Naturlig muskeløs.
  Født og oppvokst i Norge , men opprinnelig ifra Kashmir .
  Har veldig lyst til å treffe dere???.

 5. Hei. Er en normal slank eldre mann som har veldig lyst til knulle din samboer og sprute henne full.

 6. mann 35 år, atletisk bygd kuk på 18 cm
  Jeg vil pumpe jenta di full av sæd, gjerne i alle hull. ho er deilig, jeg vil kjenne hennes stramme fitte omslute min harde kuk

  [email protected]

 7. Hei!
  Jeg er en på 47 år. Normal kropp bygde trener som
  Vanlig kan hold på lenge hvis noen for dame di kan bare kontakt.
  Er 178 høye.

 8. Heisann….

  Fremdeles ute etter slanke eldre menn som er velutstyrt ? Har prøvd dette før, og det tenner meg veldig. 189 cm og 89 kg. 20 cm og 16cm i omkrets 🙂

 9. Brasilianer på 27 år i Oslo, her. Jeg er veldig godt trent, 172 høy, ca 70-75kg med fettprosent på 3(!!). 18 lang, 14 bred.. Kler gjerne av henne og får deg til å tenke du er meg 😉 Send et svar så får dere bilder. Dette kunne vært gøy.

 10. Hei

  Er ein normal singel mann på 39 år som før har spruta dama full mens mannen ser på. Gjer det gjerne igjen. Har normal utsjånad, og er normalt utrusta nedentil. 189cm og ca 80kg

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *