Kose med en kvinne

Kose med en kvinneØnsker kosevenninne

Hei du ! Jeg er ute etter å få prøvd ut min stadig økende trang etter å kose med en kvinne. Jeg tenner mer og mer på tanken og er du også lysten på en frodig dame med mye former, så ta kontakt. Jeg vil gjerne treffe deg også som venninne og tanken på å reise litt sammen eller ta en hyttetur og bare kose oss, slikke hverandre litt når det passer, kjæle med hverandre og bruke lang tid på å nyte hverandre, det pirrer noe enormt.

Du kan gjerne være gift, da jeg ikke er ute etter en lesbe, men kun en kosevenninne. Jeg har selv en mannlig elsker og trives med det, men trangen har som sagt blitt større etter som årene har gått, til å prøve å bli slikket av en dame, det må være toppen av alt !!! Jeg har stor rompe og store tunge bryster, og liker selv damer med former, så helst om du har noen kilo for mye, det er de damene jeg tenner på, store deilige myke pupper som jeg kan få kose med og kanskje massere med olje ??? Ta kontakt da vennen, jeg venter på deg med lengsel…..

Send Svar

4 comments

  1. Høres ut som vi fantaserer om det samme. Hadde vært deilig å utforske sammen med deg. Jeg har aldri prøvd før, men blir veldig opphisset ved tanken? Jeg er 170 høy og frodig. Har noen kilo for mye.

  2. Hei vi fantaserer om det samme.. er en pen deilig dame med mye former som gjerne vil bli slikket og kost med.. tenner veldig på tanken å kose med verandre og gi hverandre nytelse!

    Håper å høre fra deg
    Er 163 lyst langt hår store pupper og renslig og søt?

  3. Hei. Høres deilig ut dette. Drømmer om å få oppfylt ønsket om jentesex i 2016. Jeg har veldig store pupper og glatt godt trent fitte 😉 blir veldig ofte kåt. Onanerer hver dag og spruter ganske ofte.

    Drømmer om store myke pupper. Fingre heftig fitta di. Så du hyler av orgasme!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.