Kvinne søker lekevenninne

Kvinne søker lekevenninne 30-45 år . Leken men blyg kvinne på 38 ,søker etter sin sjele frende,for lange smektende leke stunder. Kan gjerne være gift,da jeg er det. Bør komme fra Hedmark/Hamar området.Du bør være myk,godhjertet,øm og kjærlig,ellers,stiller jeg ikke så mange krav. Du bør ikke være noen prippen moralist,men heller en smågal bohem type.Kunne se det store i det små,og ikke være altfor opptatt,av samfunnets jag etter materielle goder,være en drømmer,som ikke enda har mistet håpet om noe…..???? Søkende,leken,ærlig, åpen. Litt om meg selv,så er jeg en liten langhåret sky hulder,som trenger til en øm,varm og sterk lærerinne for meg, siden dette er nytt for meg,,må føle at jeg kan stole på deg,da jeg er en sky sjel.Finnes du der ute?Se jeg rekker hånden frem til deg. tar du den og blir min venn??? Savner din varme, drømmer om deg med lengsel. Håper du kan få meg til å gi meg hen,med hele min sjel og kropp, elske deg med alle mine sanser. Uhmmmmmmm……,Blir ganske vill av meg, når jeg først er blitt trygg.

Kiss and hugs from me to you my dearest friend.

Send Svar

3 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.