Lekevenner for sextreff

Lekevenner for sextreffKinky elskerpar søker likesinnede

Vi er et kinky elskerpar fra Telemark som søker etter kåte, likesinnede lekevenner for sextreff. Vi liker det meste innen sex utenom scat og barn, som er 100% uaktuelt. Men ellers er det vel stort sett kåthet, tid, sted, stemning og kjemi som avgjør. Vi vil gjerne treffe noen som har lyst til å være rett på sak, og som liker litt «sprø» innfall. Gjerne finne på ting ute i det offentlige rom. Det er bare fantasien som setter grenser. Om noen føler seg fristet, send oss en mail da!

Send Svar

3 comments

  1. Kåt gutt 26 og bi jente 29 med store silikonpupper hun elsker og slike fite og leke med sexleketøy 🙂 vi liker diskresjon og renslighet, vi er ganske nye med dette, selv om hun har erfaring med jenter fra før, kunn seriøse henvendelser vi svarer alle men de med bilde kommer først, vi er tilgjengelig på Østlandet send en sms og fortell litt om dere gjerne bilde, søker andre Kåte for regelmessig sex tref. spenning og våte minner 🙂 ønsker alt fra 18-40år send sms 93606652 svarer alle 🙂 men start med sms. Vi varmer opp mens vi venter på og høre fra dere :* xxx
    93606652

    Med på det meste 🙂 ! Seriøse folk

  2. Hei
    Dit bilder ser deilig ut. Jeg ble kåt og fikk lyst på kos av å se på bildet. Men for meg er ikke sex bare et knull. Skal jeg nyte 100% så må jeg kunne tilfredsstille dama. Eller om trekant at alle nyter og blir tilfredsstilt. Jeg liker gjerne en prat lit først for å vite hva jeg bør gjøre for at alle nyter. Jeg er ikke bi men har ikke noe mot en mann til. Deilig om jeg kan kose helst lenge med deilig forspill og kos etterpå. Jeg har sex tanker hver dag. Hadde vert deilig å møtt for en prat og se om vi er match for kos og sex. Som person er jeg veldig snill, hyggelig, vennlig og lit følsom. Så ønsker jeg å holde dette diskret og hemmelig. Jeg bor i Sandefjord og har mail [email protected] eller skype feliek54

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *