Knullet av en eller flere menn

KnulletPar vil bli bundet og knullet av en eller flere menn

Hei vi er et par han 30 og hun 29. Begge to liker sex nå har vi lyst til å ha en annen type. Vi vil nemelig bli bundet kneblet og knullet begge to Av en eller flere kåte menn Begge har hull som dere kan sprutei. Vi Har prøvd det meste og nå vil vi gjerne prøve denne måten.

Så om det er noen som har lyst på en jente og en mann som lar seg fange. Og som dere kan knulle i en hel dag eller helg send oss en mail. Vi vil gjerne vite hva dere har lyst til å gjøre med oss slik at vi vet hva vi vil ha. Noen tips om hva vi begge liker Store stive kuker , i hullene våre mens hender og føtter er bundet vi ligger på et mykt loddent pledd med pikk i munn og mellom bena. Som skam puler oss begge to. Hart og lenge. Han liker å få ballene knadd med pledd mens han pules bakfra. Vi elsker begge to loddne pledd uten det inge sex. Noe for dere ? Sykdomsfri og diskresjon loves og kreves. Vi venter.

Send Svar

4 comments

  1. Hei
    Dit bilder ser deilig ut. Jeg ble kåt og fikk lyst på kos av å se på bildet. Men for meg er ikke sex bare et knull. Skal jeg nyte 100% så må jeg kunne tilfredsstille dama. Eller om trekant at alle nyter og blir tilfredsstilt. Jeg liker gjerne en prat lit først for å vite hva jeg bør gjøre for at alle nyter. Jeg er ikke bi men har ikke noe mot en mann til. Deilig om jeg kan kose helst lenge med deilig forspill og kos etterpå. Jeg har sex tanker hver dag. Hadde vert deilig å møtt for en prat og se om vi er match for kos og sex. Som person er jeg veldig snill, hyggelig, vennlig og lit følsom. Så ønsker jeg å holde dette diskret og hemmelig. Jeg bor i Sandefjord og har mail [email protected] eller skype feliek54

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *