Lysten på våtsex

Lysten på våtsexLysten på våtsex og deilige tisseleker? Hva sier du til å tisse litt på hverandre? Jeg er en Oslo-gutt som søker en tissetrengt jente for våte stunder sammen uten tabu-belagt sex! Er med på alt du måtte ønske innen våt og frekk sex, så lenge det er mykt og deilig og at våtsex’en inngår som en naturlig del av sex’en forøvrig og ikke som en egen litt kunstig separat greie ved siden av slik mange har for vane å gjøre det til, og kanskje kan vi også bryte flere grenser sammen? Hva jeg liker best ved sex generelt er nettopp at det er vått, varmt, frekt, deilig, intimt og litt tabu-belagt, og spennende og frekk tissing under sex sammen oppsummerer alt dette og forsterker bare nytelsen for meg og det føles bare så vanvittig deilig, hvordan er det med deg?

Ville du like å få den fullstendig nakne og glattbarberte musa di rundslikket mens du tisser uten noen som helst hemninger, sitte på skuldrene mine og la de varme strålene renne og kjærtegne nakken min eller la meg tisse på eller i musa di og over puppene dine eller at vi begge tisser på hverandre gjentatte ganger mens vi elsker? Du litt på meg og jeg litt på deg…

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *