Mitt første slikk

Kathy skrittet over ansiktet mitt og senket underlivet. Den nesten lyserøde sprekken sto i sterk kontrast til den brunere huden ellers, og fikk kjønnsåpningen til å fremstå som et duggvått midtpunkt. Jeg stakk tungen forsiktig borti leppene. Hun stønnet svakt, og la seg bedre til. Hun smakte både søtt og syrlig, og vekket apetitten min på henne.

Jeg brukte tungen slik jeg trodde det ville vært godt for meg selv. Reaksjonen hennes fikk meg til å glemme prestasjonsangsten. Det var første gang jeg smakte kvinnekjønn – og en pike vil jo gjerne gjøre det beste for andre. Vekten av overkroppen hennes ble tyngre. De små brystene ble presset mot maven min. Jeg kjente at brystvortene var harde.

Så fór det et lyn over netthinnen. Den lille, vietnamesiske tungen hadde funnet mine kjønnslepper, og Kathy begynte å slikke meg metodisk å sakte. Jeg glemte helt å slikke. Først da hun stakk en hånd bak seg og begynte å kjæle deilig med den ene puppen min, kom jeg igjen på at hun også skulle ha det skjønt.

Ansiktet mitt lå presset mot underlivet hennes, og var blitt helt vått. Lukten av kvinne fylte nesen min. Jeg sugde på leppene hennes til hun begynte å bevege underlivet på den måten kvinner gjør når de underlegger seg begjæret helt og holdent.

I forhold til meg var nittenåringen spe og liten. Selv er jeg 176 høy, og selv om jeg ikke er kraftig bygd, er jeg en sterk jente. Inne i hodet mitt forsøkte jeg å danne meg et bilde av scenen som utspant seg i sengen hjemme i huset mitt akkurat da. En naken, dukkepen vietnamesisk jente oppå en naken, blond, ganske fin og storbrystet norsk jente, elleve år eldre og med vått, lyst og sammenklistret kjønnshår. Jeg så for meg den delikate rumpa hennes. Smal, nesten en gutterumpe – men med en egen, feminin sjarm.

Bildet ble brått revet i stykker av tungen hennes, som sendte fire millioner glødende partikler ut til hver eneste celle i kroppen min. Jeg presset lårene sammen og veltet meg over på siden i én bevegelse. Hun fulgte med – og beholdt tungen i sprekken. Langt, langt borte kjente jeg at hun slikket leppene mine i rasende fart. Før den første orgasmen hadde sluppet taket, var en ny på vei.

Jeg tok tak i de fristende rumpeballene hennes og klemte til, mens jeg febrilsk førsøkte å slikke, puste og å unngå å drukne i saftene hennes. Hele Kathy beveget seg nå. Hun var én stor spasme. Ut av munnen hennes kom en sammenhengende flom av koselyder og ord jeg ikke forsto. I de deiligste øyeblikkene glemmer vi det tillærte. For Kathys del betydde det at hun slo over i morsmålet.

Det var voldsomt opphissende. Jeg lot alle hemninger fare – og uten å ha tenkt muligheten stakk jeg en finger langt inn i den søte åpningen i stumpen hennes. Hun svarte med å reise seg halvt opp og hyle høyt. Et øyeblikk trodde jeg at jeg hadde ødelagt alt sammen. Men Kathy begynte å jukke som en gal, stønnet og vred seg fra side til side slik at munnen min mistet kontakten med den lyserøde musa, der kjønnsleppene nå hadde foldet seg ut som en nyutsprunget rose.

Selv i nytelsens store sekunder glemte hun meg ikke. Hun la fingrene på yttersiden av hver kjønnsleppe og gned mens hun presset hendene varsomt sammen. Det var det lille som skulle til. Jeg hadde en lang stund vært helt på vippen til å få orgasme nummer to – det var nesten som en serie svake utløsninger skjøt seg ut fra skrittet – og nå tippet jeg over dit hvor alt bare var følelser, lyder, lukt og enhet.

Vi ble liggende i sengen og puste ut. Kathy la seg med hodet over brystet mitt og fortsatte med sine uforståelige ord en stund. Så la hun seg bakover, og slo armene rundt meg. Jeg bøyde meg over henne og ga henne et langt, deilige tungekyss. Hun gjengjeldte kysset med å gi tilbake mange. Kathy elsket å kline – og selv hadde jeg ikke det ringeste i mot å kose med den myke, deilige jenta med den glatte, hete sprekken som smilte til meg.

Det skjedde for bare noen få måneder siden, og var som nevnt den første gangen jeg opplevde jentesex. Siden har jeg satt større og større pris på de hemmelige, forbudte stundene med Kathy, og jeg kommer aldri til å slutte med pikesex. Kvinner vet best hvordan kvinner vil elskes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.