Moden kvinne for sex

Hei! Dame 46 søker en frodig moden kvinne for sex. Jeg er 168, frodig, mørk blond, lekelysten, impulsiv. Har lyst til å prøve sex med det samme kjønn, har prøvd en gang før og det ga mersmak, tenner på kraftige,frodige modne kvinner. Er med på alt, elsker slikking, suging, dildolek og mye mer. Har samboer som gjerne blir med hvis vi lar han få lov. Har du lyst til å prøve meg, mail noen ord, gjerne bilde også, har bilder jeg også. Kåte klemmer fra E.

Send Svar

3 comments

  1. Hei
    Jeg er en mann på 38 år som setter kvinnen høyt i fokus når jeg har sex med ei.Bare det å få lov å nyte en kvinne burde menn være mer takknemlig for:)Er ikke bare den ene som skal nyte eventyret,det skal nytes av begge to:)

    Koselig om du lot høre fra deg på mail f eks:)

    [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *