Noe mer enn et seksuelt forhold

seksuelt-forholdSøker normal mann

Hei… har du lett lenge? Jeg er ei livsglad og snill jente på 28 somre, på leting etter en ordentlig mann/gutt, i alderen 25-33 år! Du har det du trenger, men savner mest av alt ei ordentlig og seriøs jente for lanvarig forhold. Forhåpentligvis livslagt… Er av den troen på at det kan gå an! «A good old fashioned relationship», vil jeg si. 🙂 Viktige egenskaper du bør ha, er at du er åpen, ærlig og trofast. Jeg er nok ganske romantisk anlagt, og søker etter en gutt som ønsker noe mer enn et seksuelt forhold. Jeg synes det blir altfor mye fokus på sex for tiden, og søker derfor etter en seriøs gutt som liker meg. Han bør også stole på seg selv. Du bør være ferdig med å dra ut på byen, tidligere forhold, og heller sette pris på amkroken min. Jeg bor sentralt på Østlandet. Det bør nok du også gjøre, hvis forholdet skal utvikle seg. Såklart er kjemien det som må stemme først og fremst. Men jeg søker nok etter en gutt som kan matche meg selv ifht. høgskoleutdannelse og evnen til å ta vare på andre mennesker. Du kan gjerne være bonde eller lærer, sykepleier eller selvstendig. Samme for meg!!! Er du min «drømmeprins»? Send meg noen ord.

Send Svar

7 comments

  1. Hei, du høres koselig ut. Hadde vært hyggelig å treffe deg, men jeg er nok litt for voksen for deg?
    Mann 49

  2. Hei, er en mann fra Ålesund, men er villig til å flytte på meg, ta kontakt på snap aabe_b så kan vi snakkes har bachelor og holder på me mastergrad

  3. Hei! Gutt 26 her ifra follo. Er også ute etter noe mer seriøst en bare et one nightstand? add meg på snap om du er intreressert : arnepedersen97

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *