Knulle jenta mi

Døker eldre velutstyrt mann for faste treff med min 20 år gamle jente

Søker seriøseldre velutstyrt(20+) mann som vil knulle jenta mi på fast basis. Dette fordi hun elsker store pikker og min dessverre bare er 13cm og litt tynn. Jeg har forståelse for og har akseptert dette, og du vil ikke oppleve noen problemer fra min side – vi har erfaring med et lignende forhold som fungerte veldig bra. Du bør kunne stille opp opptil et par ganger pr uke, gjerne hos oss (bor på Torshov). Ellers tenner jeg på å se henne bli tatt, så dety er fint om jegkan se på dere av og til. Av utseende er hun søt og deilig, 164, slank, langt hår til rompa, faste deilige bryster b75, hun ersykepleiestudent. Jeg er forøvrig 27 år.

Send Svar

21 comments

  1. Jeg en gut og interessert i treff deg . Oh jeg bor i Trondheim Hvis du har lyst å bli kjent Sand meg sms 92083217

  2. Hei. mann på 23 år her. jeg kan gjerne stille opp. kan møte henne to ganger i uken, og mer enn det. er godt utstyrt med en på 20 cm+ og den er ganske så tykk. ring meg eller send meg sms på 48254356

  3. .
    Mann 50 hun 40men ung og kåt.jeg liker litt yngre jenter som liker suge meg mens jenta avsuger en eldre mann.filmer oss

  4. hei er fra bergen og 35. første gang j er her men du så rå lekker ut. det hadde vert digg for oss begge.. jo gjør på no da egentlig. j ligger å kjeder vette av meg… er ok utstyrt å tror du kommer til og kose deg.. vil knulle deg leng å vell. sleike deg å finne på mase artig sammen. ta kontakt så snx vi å du får bilde da .. er 180 og normalt bygd. også frisinnet, lager ikke mere morro en vi selv finner på sexxxyyy. håper du er her i fra….

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *