One night stand

One night standHei alle gutter/menn.. Jeg er en 18 år gammel jente som prøver dette for første gang. Jeg har ingen problemer med å treffe gutter i virkeligheten, og er ofte på sjekkern på by’n, enten om jeg sjekker selv eller blir sjekket opp. Hører ofte at jeg er attraktiv, for å si det sånn.. 😉 Men problemet er atjeg finner ikke one night stand som en stor suksess, og er lei av å bli såra av kjærester. Dessuten har jeg ofte drømt om å treffe en gutt som har hisset meg opp over tid, og leve ut alle fantasier.. 😉 Hvis du vil være den personen, så får du ta kontakt 🙂 ps: flere bilde får du når vi blir kjent.. Vil bare ikke legge en her på profilen, hvor plutselig hvem som helst jeg kjenner kan catche meg 😉

Send Svar

54 comments

 1. Hei. Mann 33 år, gift men ønsker en på si. Kontakt meg på [email protected] så finner vi på mye hyggelig sammen. Gleder meg til å tenne deg slik at du forblir våt grenseløst:)

  Ta kontakt da vel 🙂

 2. Hei! Kunne tenkt meg det samme som du nevner, og virkelig leve ut fantasiene. Hvis du er gira, kan vi jo kontaktes på mail nærmere! :))

 3. Hei!
  jeg er en 22 år gammel gutt, med stor erfaring og virkelig leve ut fantasiene. Hvis du vil så kan du kontakte meg på mail 🙂 racer.f12mail.ru

 4. Hi!
  I’m in oslo in hotel for 3 nights, plenty of time to have some fun, mail me if you are interested…;)
  You can get some photos before meeting 😉

 5. Hei jeg kan komme til deg 🙂 31 år gammel kjekk snill man fra valdres her . jobber og bor ålene, ellers ganske kjedelig, og vil ha lit spenning, og nyttelse igjen, (savn)har barbert hard kuk ,som er både fin og se på ,og god og ha i munnen 😛 lyst og bli kjent? kontakt meg på mail ,så kan du få alt av bilder av meg der ;P håpe vi ses:

 6. Hei. Jeg er altså en gutt på 16-år? Vil virkelig møte deg og kose meg litt med deg. Du er jævlig digg og det ville vært sykt fett om jeg faktisk kunne få en sjangse til å møte deg. Jeg heter Nader. Jeg er en veltrent gutt som søker en deilig jente. Håper du er interessert. Bor i Larvik. emailen min er [email protected]

 7. Hei.
  Gutt 28. Jobber og bor i Oslo sentrum.
  Er ute et lite sidesprang på si,
  og helt med å one night stand alt etter dine ønsker og garantere deg at du ikke vil bli skuffet ta gjerne kontakt, gleder meg til å treffe deg vis du er intressert?

 8. Hey there gorgeous!!
  Gutt 22 her, jobber i Oslo og bor like utenfor byen! Møter deg mer enn gjerne! Om det så er en gang eller 5! Jeg er velutstyrt, har normal kropp, kjekk og snill 🙂 er med på det meste! Send meg en e-post da vel! [email protected] ?

 9. Heisann..:-)
  Jeg er en snill, grei og hyggelig gentleman fra Oslo med normal utseende. Trent god kropp. Har mye erfaring og god sterk sexdriv. Jeg elsker one night stands. Kontakt meg når det måtte passe deg så får du bilder også. Epost [email protected]. Mobil 920.88.700.

 10. Hei, jeg er veldig gjerne interessert i å få til et møte og jeg lover at du kommer til og bli tilfredsstilt. Jeg er 48 år og helt vanlig utseende og føler meg litt som en pervers gris når jeg svarer på denne annonsen. Jeg har ikke prøvd dette her før. Men har ikke hatt noe sex på 3 år. Veldig uheldig med mitt siste forhold. Fort deg da, skal ikke skuffe deg

 11. Gutt fra Fana på 19, 185cm 17cm tjukk kuk slank kropp og alltid kåt haha, hadde likt å treffes. Er 100% clean 🙂 Har bil, så kan komme på kort varsel

  kan sende bilder på e-post [email protected]

 12. Hei !
  Mann 40, slank og trent, ser yngre ut..
  Erfaren og kapabel i senga håper jeg 🙂
  Send meg en mail da vel : banjoburk ætt hotmail punktum kåm

  Så fkan vi bytte litt bilder osv

 13. Hei!
  Jeg er en ung mann på 22, som har lyst til å tilfredstille deg og leve ut fantasier med deg. Hvis du er interessert eller lurer på noe, ta kontakt 🙂

 14. Studerer heltid, jobber deltid og er i gang med å starte nettbutikk. Ikke mye tid til overs til å dra på byen slik at jeg kan finne noen jenter jeg kan knulle hardt. Send meg mail om du fortsatt ønsker besøk; [email protected], Sender bildet over mail. Mann 26 år.

 15. Hei,)
  Eg likte innlegge ditt, eg er en ung atletsik mann som er 24 og kommer fra stavanger, og har lyst å treffe deg 😉 ta gjerne kontakt på [email protected] så kan me bli bedre kjent 😉

 16. Hei, er du enda int i treff :)?

  jeg er en 25 år gammel ung mann som holder til på sørlandet. Er 185 høy, 78 KG, blå øyne, brunt hår, med en normal/atletisk kropp. er også over gjennomsnittet velutstyrt.
  Jeg søker spenning av diverse slag. Men liker best å bli enige sammen om hva man kunne tenke seg, når man har snakket litt rundt om lystene osv.
  Bilder kan du absolutt få og utveksles ved evt svar på mail, eller annen plass vi blir enige om 🙂
  Hvis du kunne tenke deg det, så hadde det vært koselig med svar tilbake for å evt finne ut mer 🙂

 17. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna.

 18. Hei
  Gutt på 19 år fra Drammen her. Kontakt meg på snap for å få noen bilder
  nicki_loop

 19. Hei, 18 år gammel mann på 183cm, kraftig men ikke veldig muskuløs, lite lag med myk på utsiden av mye muskler, kjempestor sexlyst konstant, og varer lenge, tar vare på deg først og fremst, og liker mer å gi enn å få. ta kontakt på [email protected] for videre skravling og bilde av meg.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *