ønsker uforpliktende sex

ønsker uforpliktende sexSøker jente i oslo-området
Jeg er en bifil jente på 22 fra Oslo som søker kontakt med en jente mellom 18 og 30 år. Det er lenge siden jeg har møtt en jente, så ta kontakt enten du ønsker uforpliktende sex, eller kanskje noe mer også hvis du har lyst. Send meg en mail med bilde (helst naken) hvis du er interessert, jeg svarer på alle seriøse hendvendelser. Jeg har en egen leilighet sentralt i oslo.

Send Svar

13 comments

 1. Kunne du te ky deg å ligge med en gang man snart 21 (1995). Jeg Bor i Kristiansenf Mail [email protected]

  Savner å ha none å kose med, jeg har hatt sex nesten over alt. I skogen, i stua, sofaen, badet, soverommet, senga, kjøkenet, ganga, gulvet, opp etter en vegg. Så hadde vært gøy om du kunne tenkt deg å utfordre meg på nye steder. Og nye stillinger.

 2. Hvis du skulle være interessant i en ny gutt, så er jeg klar 🙂 19 år fra Oslo, generøs og utadvendt.
  Send meg en mail, hvis du har behovet så ser vi hva det blir til.
  E-mail: [email protected]

 3. Hvis du er intresert så mail meg på [email protected] 😉

  Gutt 23 år , Hedmark 🙂 er veldig klar ;*

  Savner å ha none å kose med, jeg har hatt sex nesten over alt. I skogen, i stua, sofaen, badet, soverommet, senga, gulvet, opp etter en vegg. Så hadde vært gøy om du kunne tenkt deg å utfordre meg på nye steder. Og nye stillinger.

  1. Hei du jente som er klarfor det meste. Med og deg. Jeg er helt skjelven av å treffe deg. Spenning er utrolig pirrende og deilig. Jeg er 100% seriøs og håpdfdu kjdnner et lysten å draget mot ddg?? når det dukker oppen muiggdt fof en Synnsyk deilig opplevelse. Håper vi see Remi

  2. Herlig med jenter som er klarer slippe seg løs Fantastisk vis du vil nyte det sammen med meg? lover deg en deilig stund du sendt vil glemme. Kos Remi

 4. Hei. jeg er en mann på akkurat 50 . Jeg kan garantere at jeg kan tilfredsstille deg bedre enn de ung gutta. Redskapen er iallfall der, sier andre damer iallefall. Prøv og se. verdt ett forsøk. Så hard at jeg kan banke inn spiker med den, he he. venter spent. MvhOlav:-):-):-):-)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.